onibetu jakiego bukmachera grasz?
Niemki to chyba biorąpograłem 3 seta na NIEMKI po @2.60, bo dzisiaj w formie
boisz sie , ze masowka zatopi typ ? ???? :gift::tohand:kto zainteresowany typem na noc z pilki z kursem ponad 6,0 zapraszam pw
tylko osoby ktore zagraja
ps.oczywiscie za free
tez mam 3 set, ale nie dublowałem Twojego wpisu bo pierwszy podałeś ????Niemki to chyba biorą
ciekawe ile wiadomosci Priv otrzyma ? ???? obstawiam, że ze 20 minimumboisz sie , ze masowka zatopi typ ? ???? :gift::tohand:
no to kibicujemy ????tez mam 3 set, ale nie dublowałem Twojego wpisu bo pierwszy podałeś ????
ciekawe ile wiadomosci Priv otrzyma ? ???? obstawiam, że ze 20 minimum
haha, bo to Dybala a nie byle kto ???? ale nick jest oryginalny ????za dużo osób ma tu Dybałe w avatarze, chyba 3 userów, mylicie się ????
myslisz już coś nad Niemkami 4 set? ????ja obserwuję jeszcze, nie wiem czy Japonców nie pograć set a nawet mecz
Niech wygrają 3 seta jeszcze ????haha, bo to Dybala a nie byle kto ???? ale nick jest oryginalny ????
myslisz już coś nad Niemkami 4 set? ????
ja delikatnie gram 4 set dla Niemek po @2.95???? dobrze, że delikatnie
4 seta Niemek nie gram, co za dużo to niezdrowo w jednym meczu
Z tego co widzę, to bliżej Szwedom do trzeciej bramki niż Rosjanom do drugiej. Może doprowadzą do remisu ale nie sądzę, że wygrają. Zadowolili się pierwszą bramką a potem równia pochyła. Szwedzi mieli wiele kar a przeciwnicy nie umieli ogarnąć przewagi.
wydaje mi się, że Goffin to weźmie, więc gram Goffin win mecz @2.00
dzisiaj super dzieńpograłem 3 seta na NIEMKI po @2.60, bo dzisiaj w formie
Ktoś dobrze napisał, tenis męski to hazard, Sonego już nawet nie ruszam przez super goffe:smoke:Powinno wejść, wczorajszy kurs na Kontaveit kosmos, zaspałem trochę i zdązylem tylko 1.92 na 2-0.
Dzisiaj bym tak widział gdyby nie deszcz Hsieh, Vesnina, Begu, Bolleli/Fognini, Goffin -1,5seta, Sonego, Seppi.