Chyba Shelby słabo pozamiatała i Force musieli poprawić
Maleńki - jesteś wielkiChyba Shelby słabo pozamiatała i Force musieli poprawić
Pogrom po pięknym kursie
szacun ja lapalem caly czas handi na kwarty w Bearcats chyba 130-40 sie skonczyloChyba Shelby słabo pozamiatała i Force musieli poprawić
Pogrom po pięknym kursie
Ciekawe czy Enisey się nie podłożył, bo ta wygrana wsadzi Khimki na Cska....przyjechali drugim skladem. Myślę,ze gospodarze zrobili to specjalnieA jednak Khimki, dziwny mecz![]()
???? na początku 2 pół.Karny 2:0 i po meczu.Baykonur już się nie wysilał,a Zhetysu nie umiało strzelić i bet w dupę.Nie lubie???? kartek.Zabieraja pieniadze ????Baykonur Kyzyrolda__Zhetysu Kazachstan
Over 2.5 @2.27
Gdyby Chimki chcieli to przegrać to by wszysykie akcje grali po 20 sekund i ceglili na potęgę w czwartej kwarcieCiekawe czy Enisey się nie podłożył, bo ta wygrana wsadzi Khimki na Cska....przyjechali drugim skladem. Myślę,ze gospodarze zrobili to specjalnie
Tylko po co wygrywali, skoro w play off mogli uniknąć Cska, tylko 2 zawodników mieli dziś z pierwszej 12....Gdyby Chimki chcieli to przegrać to by wszysykie akcje grali po 20 sekund i ceglili na potęgę w czwartej kwarcie
Chyba ruski mocno wczoraj popłynął na młodzieżowym łotewskim koszu że dzisiaj nie dają go do gry
1:1 w 61 min.Fortuna zrobiła prezent z tym kursem,albo odssmaker przysnal ???? ???? W 46 min wystawiać taki kurs to promo.Yokohama__Gamba btts
@2.82