L
45K
IziCabale @2.06
Ja podałem teraz czekam na wypłatę ????co tak cicho ? kto nie śpi - ten podaje typy ! ????
Lipa z COLO POŁOWAColo Colo - Deportes Iquique 1 1.48
Colo Colo - Deportes Iquique over 2,5 1.55
Colo Colo - Deportes Iquique 1 połowa over 1 1.54
Można spróbować colo colo -1 1.75
w expie
Colo Colo - Deportes Iquique 1 połowa over 0,5 1.29
Colo Colo - Deportes Iquique over 2,5 1.59
Ja już nie podaje bo nie wchodzi nicco tak cicho ? kto nie śpi - ten podaje typy ! ????
nie przejmuj sie Tomciu ???? jutro bedzie lepiej ! miales po prostu slabszy dzien , zdarza sie taki okres nawet najlepszym :sun::sun:Lipa z COLO POŁOWA
Niemam sił czekam na HOKEJE tylko
MIŁEGO WEEKENDU ŻYCZĘ
Ja już nie podaje bo nie wchodzi nic
Dobranoc i powodzenia życzę na weekend
Na pv masz HOKEJE wybierz coś sobie
Ja jestem z szokowany tym co sę dzieje ,niestety co tu dużo pisać lIPA JAK CZARNA BAMBA
Witam. Myślę że warto trzymać poziom... Po prostu gorszy dzień. Skorzystałeś - sorry. Szukasz zaczepki? Szukaj dalej... Lub zapraszam na priv do rozmowy. W skrocie: Każdy z nas reaguje inaczej po przegranej... Każdy gra inaczej... Kazdy gra za swoje... Ja gram agresywnie... I dla jasności nie gram poniżej 50zl za jednostkę. Ty znając życie z tych co zawsze wygrywają... Kończąc... Jakieś pytania? Zapraszam na priv. Mam nadzieje, że dziś pójdzie lepiej. Zapraszam również do tematu. Udanego dnia życzę. Dziękuje wszystkim, którzy obserwują i motywują.Podziwiam optymizm. 0-6. Reset i jedziemy. No chyba, że resetowane z portfela było ...dzieści złotych...Gratuluje
Również polecam over 1.5 jak najbardziej.Yokohama__Kumamoto over [email protected]
Lekko btts@ 3.35