>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Śmieszą mnie te typy na real, ja liczę na powtórkę z historii ;)
Nie wiem co może być śmiesznego w typach na Real, skoro to oni stawiani są w roli faworyta, może i wygra Pool, ale co śmiesznego w typach na zwycięstwo Realu to nie rozumiem.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Z etoto dostałem meila że dzisiaj bonus 100% do 500 zł. Chyba skorzystam. Będzie na rolandzie za co się pobawić

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ja zagram pewniaczka po ładnym kursie
Sergio Ramos otrzyma kartkę @2,1 (może nawet i czerwo ;) )

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
czy ktos ma podobne problemy co ja z Onibet. Mianowicie: dziś między godz 15-17 z komorki nie działała aplikacja czy strona , nie było live i nie mogłem zagrać PRE. Byłem w plenerze, bez dostępu do koma.
Liga Czeska pieknie weszła, a ja sie tylko oblizałem i zamiast buk mi kasę wypłacić to chodzę wku....

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
czy ktos ma podobne problemy co ja z Onibet. Mianowicie: dziś między godz 15-17 z komorki nie działała aplikacja czy strona , nie było live i nie mogłem zagrać PRE. Byłem w plenerze, bez dostępu do koma.
Liga Czeska pieknie weszła, a ja sie tylko oblizałem i zamiast buk mi kasę wypłacić to chodzę wku....
Wczoraj miałem podobno sytuację ale nie w unibecie. Żałowałem że nie pograłem w pre tylko na live czekałem.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Miałem podobna sytuacje, ale wczoraj. Niektóre zdarzenia przez apke się nie odpalały i wyskakiwał po prostu error. Tak samo jak chciałem wejść w profil, albo sprawdzić bonusy - wtedy mnie przenosiło do przeglądarki i tak samo były errory.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
na dziś gram, (typ w moim temacie)
REAL MADRYT - Drużyna wygra a obie drużyny zdobędą gole: Tak @3.20 stawka: 3j

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
6.
Spotkanie: Real Madryt - Liverpool
Typ: X2 i over 2.5 gola w meczu
Kurs: 2.70