lamora365
Użytkownik
Dał raderMam nadzieję, że tą piłkę którą zj... Clezar na 5:0 w tie-breku nie zemści się na nim...
Dał raderMam nadzieję, że tą piłkę którą zj... Clezar na 5:0 w tie-breku nie zemści się na nim...
Hsieh win 2 set @3.00
handi na drugiej mapie , czekamy na meczcs
North(-3,5 rundy) - Gambit @1,8 na 2 mapie
North - Gambit @2,4 mecz
Hsieh mecz 6.00
Podwójna
Roland Garros:
Clezar 1.95
Co za typ z tego Clezara. Miał 5:4, 40-15 i przegrał meczClezara dołożyłem po 5.10 co będzie to będzie
Ansan__Seongam Korea over 1.5
@2.26
Oni mi piszą że jeśli minęło 81minut to mecz jest uznany za odbyty i liczy się wynik z flashscore haha mój bozeMecz został zweryfikowany jako walkower więc powinien być zwrot. Może oni uznali że 3 bramki zostały strzelone. Walcz o swoje
Nie jestem pewien ale mecz został przerwany około 75 minutyOni mi piszą że jeśli minęło 81minut to mecz jest uznany za odbyty i liczy się wynik z flashscore haha mój boze
Świetny typ, dzięki.Detkovskaya, Dariya
@3.30
do usług, niszczymy buka ! ????Łomatkobosko, ależ mnie drażni ta brzydka Ivashka
Świetny typ, dzięki.
Odwoływałem się nawet na wiarygodne źródło tj. ekstraklasa.net lub .tv ale babka mi kopiuj wklej wkleja regulamin,że oni uznają stronkę flashscora co jest moim zdaniem bardzo śmieszne bo w czym ona jest ważniejsza niż oficjalna strona ligii no ale cóż ????Nie jestem pewien ale mecz został przerwany około 75 minuty
:cash::cash::cash:Detkovskaya, Dariya
@3.30
Kiedy by nie był to i tak są jaja????Nie jestem pewien ale mecz został przerwany około 75 minuty