>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Lazio - Inter
Icardi strzeli @2.59 fortuna
Tak sobie dumam w przerwie meczu i myślę, że skoro wpadną jeszcze że 2 bramki to jedna będzie autorstwa Icardiego. W pierwszej połowie miał dwie sytuacje i widać, że pilka go szuka. Inter na musiku, mecz otwarty i zacięty także może jakiś karny. Jeszcze będzie mieć okazje się wykazać a kurs na topowego strzelca ciekawy.
✅ cios
... no i czerwona ???? Czyli over 4.5 też wejdzie ;)

... no i over 4.5 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Czuję dzisiaj w NHL, że Vegas to ogarnia i finał będzie z Tampą, oj czuję, czuję. To co robi w bramce Fleury to jest miód. Skubany paraduje jak Schmeichel ????
Czyżby miało się sprawdzić?

taidio 882

taidio

Użytkownik
ja nie wiem czy da się bardziej sfrajerzyć i na własnym stadionie w ostatniej kolejce lige mistrzów przejebać xD w sumie dla mnie dobrze bo se 4fun puściłem 2 dyszki na live

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
NHL
Winnipeg - Vegas
Winnipeg over 3.5 wykluczeń @2.49
Winnipeg póki co przegrywa w meczu i jak taki stan się utrzyma, to Vegas przechodzą dalej. Zakładam więc wzmożoną walkę w 3. tercji i jakieś kary. Potrzeba jeszcze 2. Meczu nie oglądałem, bo wolałem Inter także nie szaleję ze stawką (nie mam pełnego obrazu). Za drobniaczki można.

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Czy jest tutaj ktos kto gra na 5DIMES?. Czy moge prosic, aby odezwala sie do mnie na PW. Mam kilka pytan. Dziekuje z gory.
Na 5DIMES gra z tego co kojarzę atp_open , więc uderzaj do niego ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Na 18:00 próbujemy tak:
Korona - Zagłębie / over 2,5
Lech - Legia / over 4,5 ŻK
Górnik - Wisła / over 10.0 rożnych
Chievo - Benevento / Chievo win

AKO: 7,41 w LVBET
Szkoda meczu w Kielcach, nastawiałem się na wesoły mecz, bez presji, a był wesoły mecz, ale w klimacie iście wakacyjnym :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom