Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Lazio - Inter
Icardi strzeli @2.59 fortuna
Tak sobie dumam w przerwie meczu i myślę, że skoro wpadną jeszcze że 2 bramki to jedna będzie autorstwa Icardiego. W pierwszej połowie miał dwie sytuacje i widać, że pilka go szuka. Inter na musiku, mecz otwarty i zacięty także może jakiś karny. Jeszcze będzie mieć okazje się wykazać a kurs na topowego strzelca ciekawy.
Czuję dzisiaj w NHL, że Vegas to ogarnia i finał będzie z Tampą, oj czuję, czuję. To co robi w bramce Fleury to jest miód. Skubany paraduje jak Schmeichel ????
ja nie wiem czy da się bardziej sfrajerzyć i na własnym stadionie w ostatniej kolejce lige mistrzów przejebać xD w sumie dla mnie dobrze bo se 4fun puściłem 2 dyszki na live
NHL
Winnipeg - Vegas Winnipeg over 3.5 wykluczeń @2.49
Winnipeg póki co przegrywa w meczu i jak taki stan się utrzyma, to Vegas przechodzą dalej. Zakładam więc wzmożoną walkę w 3. tercji i jakieś kary. Potrzeba jeszcze 2. Meczu nie oglądałem, bo wolałem Inter także nie szaleję ze stawką (nie mam pełnego obrazu). Za drobniaczki można.