3:2Anyang__ Gwangju Korea over 5.5
@2
jak wczoraj Nadal Djokovica ????Panowie stawiajcie zaskórniaki na Svitoline 2.17 jeszcze, domy, kredyty, all iny lecą!!! Elina zje Simonę
Dałem Li ostatnią szansę ???? Tianjin vs Kwiat Szanghaju over 1,5 po @ 2,0 za drobne.Ta Svitolina to jakaś puszczalska chyba? ????
wracając do Chin to liczę na 2 gości, bo już wykrecali takie numery wcześniej. Pan Li przypomniał mi o tym... ????
FT 2-0 qwa tyle okazji i d....
Dzwonię do tego skośnego fixiarza myśląc że mi będzie wciskal mądrości wschodu za ten wałek w Pekinie, a on do mnie piękną polszczyzną: ślepa baba w karty nie gra. I jak tu się gniewać na tego chińskiego kutafixa ????
Wczoraj Nadal 2-0 nie był taki pewny jak dzisiaj to, ze Ukrainka wygrajak wczoraj Nadal Djokovica ????
kurcze - myślałem, że po pierwszym wygranym gemie Halep postawię na Eline po większym kursie a tu już przełamanie :/Wczoraj Nadal 2-0 nie był taki pewny jak dzisiaj to, ze Ukrainka wygra
Kurde ten TVP sport to cyrk, pokazywali wczoraj polfinal krzyczącej pipki, a finalu nie makurcze - myślałem, że po pierwszym wygranym gemie Halep postawię na Eline po większym kursie a tu już przełamanie :/
jest przecież, ja oglądam na tvp sportKurde ten TVP sport to cyrk, pokazywali wczoraj polfinal krzyczącej pipki, a finalu nie ma
a pan Li nic nie wspominal o dzisiejszych meczach w Wietnamie czy Tajlandii ? ????Dałem Li ostatnią szansę ???? Tianjin vs Kwiat Szanghaju over 1,5 po @ 2,0 za drobne.
fu..k jak pisałem to 1-0
Nie gadaj, u mnie jakiś mityng w Białymstoku..jest przecież, ja oglądam na tvp sport
serio serioNie gadaj, u mnie jakiś mityng w Białymstoku..