>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
dajcie spokoj Sushi był na łopatkach juz zrezygnowany całkowicie jeszcze po tym smeczu to apogeum beznadziejnosci i nagle zaczyna grac a NOvak przegrywac?? ????
Novak miał problem z soczewkami, w tym gemie przy serwisie Kitajca oczy miał przyćpane. Dobrze, ze odpuscilem ten turniej mnie zaskakuje od początku

czaro82 506,5K

czaro82

Użytkownik
... zmiana soczewek przez Djokera w takim momencie, może mu nie wyjść na dobre.
Kei wyglądał na znacznie bardziej przypoconego teraz kapkę złapał tlenu ...

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Kurde, sami psycholodzy tu na forum ???? najpierw piszą, że Djoko zrezygnowany, brak motywacji, jak nie on, drugi set Serb zmiażdżył, to teraz Kei zrezygnowany ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
przeciez Kei juz był przegrany grął koszmarnie , mowe ciała miał taka ze chce stamtad juz zejsc. wał jak uj i nagle zaczyna wygladac lepiej od NOvaka taa

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kurde, sami psycholodzy tu na forum ???? najpierw piszą, że Djoko zrezygnowany, brak motywacji, jak nie on, drugi set Serb zmiażdżył, to teraz Kei zrezygnowany ????
o tym pisał ten dx2 czy jak on tam się zwie ...

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Zobacz czasami ten czat na fortunie tam to się dzieje. Zmiana zdania co sekundę, opinie warte kursu 1.13, spostrzeżenia po fakcie i kupony wrzucane po 2 zł ????

I 477

imperator88

Użytkownik
Swoją drogą kto rozpisuje te mecze w Rzymie,Cilic juz dawno odpoczywa z Goffin lub Zverev będą grać dopiero od 23 albo i lepiej.Przewaga fizyczna będzie widoczna w SF na bank.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
o tym pisał ten dx2 czy jak on tam się zwie ...
Ale mi tu nie chodzi o zmienność zdania, tylko mnie rozbawiła ta analiza psychologiczna, że mowa ciała itp. A w tenisie często jest tak, że jedna akcja zmienia obraz meczu i nastawienie, jak choćby błąd sędziego, o czym pisałem w dziale tenisa w temacie o relacjach z meczów ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom