kris_nh
Użytkownik
odrodził się ale tylko na chwilędajcie spokoj Sushi był na łopatkach juz zrezygnowany całkowicie jeszcze po tym smeczu to apogeum beznadziejnosci i nagle zaczyna grac a NOvak przegrywac?? ????
odrodził się ale tylko na chwilędajcie spokoj Sushi był na łopatkach juz zrezygnowany całkowicie jeszcze po tym smeczu to apogeum beznadziejnosci i nagle zaczyna grac a NOvak przegrywac?? ????
ja jestem pewien ze Novak to przegra. na bankodrodził się ale tylko na chwilę
Novak miał problem z soczewkami, w tym gemie przy serwisie Kitajca oczy miał przyćpane. Dobrze, ze odpuscilem ten turniej mnie zaskakuje od początkudajcie spokoj Sushi był na łopatkach juz zrezygnowany całkowicie jeszcze po tym smeczu to apogeum beznadziejnosci i nagle zaczyna grac a NOvak przegrywac?? ????
dupa Jasiu ???? wymyslił zeby bylo na co zwalic ze nagle przestał gracNovak miał problem z soczewkami, w tym gemie przy serwisie Kitajca oczy miał przyćpane
nie ten poziom :slap:ja jestem pewien ze Novak to przegra. na bank
o tym pisał ten dx2 czy jak on tam się zwie ...Kurde, sami psycholodzy tu na forum ???? najpierw piszą, że Djoko zrezygnowany, brak motywacji, jak nie on, drugi set Serb zmiażdżył, to teraz Kei zrezygnowany ????
Zobacz czasami ten czat na fortunie tam to się dzieje. Zmiana zdania co sekundę, opinie warte kursu 1.13, spostrzeżenia po fakcie i kupony wrzucane po 2 zł ????Kurde, sami psycholodzy tu na forum ???? najpierw piszą, że Djoko zrezygnowany, brak motywacji, jak nie on, drugi set Serb zmiażdżył, to teraz Kei zrezygnowany ????
i co ? :headbang:teraz [atrzcie jak Kei go złamie teraz. tu nie trzeba byc psychologiem tylko patrzec in łaczyc fakty
Ale mi tu nie chodzi o zmienność zdania, tylko mnie rozbawiła ta analiza psychologiczna, że mowa ciała itp. A w tenisie często jest tak, że jedna akcja zmienia obraz meczu i nastawienie, jak choćby błąd sędziego, o czym pisałem w dziale tenisa w temacie o relacjach z meczówo tym pisał ten dx2 czy jak on tam się zwie ...