taka tam typowa azjatycka ustawka normalnieCo tam się dzieje w meczu Chiny - Korea Południowa (Siatkarska Liga Narodów)? Ktoś kto ogląda mógłby coś krótko napisać?
taka tam typowa azjatycka ustawka normalnieCo tam się dzieje w meczu Chiny - Korea Południowa (Siatkarska Liga Narodów)? Ktoś kto ogląda mógłby coś krótko napisać?
Oglądałem chwilę 1 seta, to Chinki dobrze grały, a później klops, ale ,ze 0:3 toż wiekszy kurs w tym miesiacu to już nie wejdzie....Co tam się dzieje w meczu Chiny - Korea Południowa (Siatkarska Liga Narodów)? Ktoś kto ogląda mógłby coś krótko napisać?
i pewnie się połamie jak to ma w zwyczaju.Z 0-5 na 4-5 i serwujes
Zawsze jakieś plusy takiego grania są.Co jak co under 75,5 Chinek to byl jednak dobry bet.
miał 40:15 i kilka innych szans na połamanie????lekko Maden 2 set 5,00
... to był bet tygodnia a ja poszłem na siłkę po meczu Belgijek, bo miałem dość ich piskówCo jak co under 75,5 Chinek to byl jednak dobry bet.
Kazdy czlowiek inny, kazda psychika inna, taki Paire by to oddal w trzecim do 0, ja w sumie tez.Coś czuję, że już po Buście psychicznie...
Coś czuję, że już po Buście psychicznie...
... szkoda że tu częściej nie zaglądasz ????
Dal rade, ale balem sie ze to mu zostanie w glowie...drive voley potrzebny mu był jak qrwie majty
nie no na trzeźwo to się jednak nie da 0:5 było w drugim secie.. . ????