Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dynamo Kijów - Mariupol Dynamo Kijów over 1.5 @1.83 etoto
Kurs pre na gospodarzy @1.16, na gości @13. Zakładam, iż wynik do przerwy to wypadek przy pracy i Dynamo wykaże minimum inicjatywy, zobaczymy.
Lechia - Bruk-Bet
over 2,5 @1,7 Fortuna
tu spróbuję również over ale 2,5. Wiadomo mecz dla gości o być albo nie być w Ekstraklasie, dzisiaj przy wygranej mogą jeszcze myśleć o utrzymaniu się. Lechia sytuację ma lepszą, ale muszą dzisiaj pokazać że oni nie zasługują na spadek. Liczę znów na kilka bramek tak jak było to w meczu Cracovii ze Śląskiem
Raczej nie a skusiłem się na 3,5 a miałem ten mecz odpuścić Niemców ,no niestety zaryzykowałem i lipa czuje będzie ,nie potrzebnie ten mecz tykałem :dntlck::sweat::slap: