psychol32
Użytkownik
U mnie czasami to i po 2 Euro ruski daje limity. Na dafabet narzekałem ale to co oni robią to już przesadaTsmoki-Minsk (Kobiety) -15.5 pkt OT 2.07
ja mam limit na ligi Białoruskie 8e
U mnie czasami to i po 2 Euro ruski daje limity. Na dafabet narzekałem ale to co oni robią to już przesadaTsmoki-Minsk (Kobiety) -15.5 pkt OT 2.07
ja mam limit na ligi Białoruskie 8e
Nie ma co grac ten turniej w Maroko znowu sensacja w kazdym spotkaniu faworyt jeszcze dzis nie wygralco robi ten lamusiarski ramos ?
Wymęczyli, ale weszło.Al Wasl @ 1.83 iforbet podwójna stawka
One way traffic, Wasl powinien był strzelić już w pierwszej połowie 2-3 bramki, teraz w drugiej też tylko oni prowadzą grę.
wszystkie rundy g2 po tt ugrane na maksymalnym możliwym styku ;/Hellraisers wygra mapę @1.75
Incheon - co dziś im się stało Panie Stefanie? Zapytam przy okazji ????Wymęczyli, ale weszło.
Piszę właśnie review kolejki - o ile dzisiaj byłem w pracy, o tyle nie mogłem się powstrzymać i włączyłem na trochę to spotkanie - Sangju świetnie odcinało Mugošę od wszelakich podań, a Incheon bił głową w mur przez całe spotkanie, a w bramce wojskowych świetnie sprawował się Choi Pil-Soo. Dodatkowo Incheon miał niepodyktowanego karnego po ręce w polu karnym Sangju, a raz Hong Chul wybilł piłkę praktycznie z linii bramkowej. Karny to skutek tego, że United rzuciło się do huraganowych ataków na koniec meczu i zostało skarcone.Incheon - co dziś im się stało Panie Stefanie? Zapytam przy okazji ????
Czemu? Persepolis nie zdobył przypadkiem dzisiaj po remisie Esteghalu mistrza i może olać ligę?Persepolis dnb @7.5, 1x @2.6
Miałem nadzieję, że chcą udokumwntowac miatrza bez przegranej dzisiajPiszę właśnie review kolejki - o ile dzisiaj byłem w pracy, o tyle nie mogłem się powstrzymać i włączyłem na trochę to spotkanie - Sangju świetnie odcinało Mugošę od wszelakich podań, a Incheon bił głową w mur przez całe spotkanie, a w bramce wojskowych świetnie sprawował się Choi Pil-Soo. Dodatkowo Incheon miał niepodyktowanego karnego po ręce w polu karnym Sangju, a raz Hong Chul wybilł piłkę praktycznie z linii bramkowej. Karny to skutek tego, że United rzuciło się do huraganowych ataków na koniec meczu i zostało skarcone.
Czemu? Persepolis nie zdobył przypadkiem dzisiaj po remisie Esteghalu mistrza i może olać ligę?
Wazny mecz, ale to jakieś nieporozumienie co grają.
I jak widac miałem rację =)Piszę właśnie review kolejki - o ile dzisiaj byłem w pracy, o tyle nie mogłem się powstrzymać i włączyłem na trochę to spotkanie - Sangju świetnie odcinało Mugošę od wszelakich podań, a Incheon bił głową w mur przez całe spotkanie, a w bramce wojskowych świetnie sprawował się Choi Pil-Soo. Dodatkowo Incheon miał niepodyktowanego karnego po ręce w polu karnym Sangju, a raz Hong Chul wybilł piłkę praktycznie z linii bramkowej. Karny to skutek tego, że United rzuciło się do huraganowych ataków na koniec meczu i zostało skarcone.
Czemu? Persepolis nie zdobył przypadkiem dzisiaj po remisie Esteghalu mistrza i może olać ligę?
Gratuluję, ja po prostu wystrzegam się takich spotkań i chciałem dowiedzieć się, czy jest coś, czego sam nie wiedziałemI jak widac miałem rację =)
Myślę, że wiedziałeś tyle co ja alboawiecej ale widziałem jak grają i im sie nalezaloGratuluję, ja po prostu wystrzegam się takich spotkań i chciałem dowiedzieć się, czy jest coś, czego sam nie wiedziałem
Zwrot i ????Persepolis dnb @7.5, 1x @2.6
Skąd taka pewność? Pytam z ciekawości5 setów w meczu Bursa - Oly (siata kobiet) @1.95 STS
TYLE ILE W SKARBCU!