1-0Anderlecht 2,84
Sandecja strzeli @2.98
???? Śląsk
Za co Ci ludzie mianujący się piłkarzami biora pieniądze?Za balangi czy za swoją nieudolność.Grac w przewadze bez gola to o pomstę do nieba wola.Na piechotę całemu sztabowi i Panom pilkarzykom jak bym sponsorował klub kazal bym wracać.
Palanty do potegi
Rostov__Chabarowsk btts Rosja
@ 4.35
3-0, Ajax na kolanach. pyk pykPSV @2.62 bet563
Nie grałem tego ,tylko obserwacja.53 min 1:0 Getafe.61 ????Getafe i 1:0 zostało.Zbuki do konca oferowali kursy gdzie w 95% meczy zawieszaja kursy około 89 min.Moj wniosek że o kant dupy rozbic tych obserwatorow,wszelakie komisję dyscyplinarne i panow z UEFY.Zygac mi się chcę na jawne oszustwa.Robia z kibiców ,grających i oglądających debili.A kasa gra.Daje sobie rozbrat z piłką na jakiś czas.Zreszta inne dyscypliny zwanej dumnie sportowymi to też zlodziejstwo.Zbuki już tacy pewni że w Hiszpanii będzie under że w 30 min wystawili @ ponad 2 na over 1.5.Chyba że mecz o pietruszkę i z gory ustawiony
1:0 ????BSC Young Boys - Zurich over 1,5 1,67
to jest jakaś patologiaBucks 3 kwarta @2,4
Linia [CUT] jak w Kazachstanie w drugiej lidze ????to jest jakaś patologia
W Holandii po 2 czerwach dla Ajaxu (nie licząc zmian) sędzia zakończył w 90 min. ????Ci sędziowie są serio [CUT] niezależnie od ligi.Porto strzela gola w 89 minucie z czego następne 3 minuty się cieszy. Ten cały herrera to jakby mógł to pobiegnie uścisnąć się z sprzątaczką z najbliższego McDonalda. A ten... dolicza 4 minuty.