>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Jaki ten ruski kmiot jest marny. On nie wie co to znaczy atak, ryzyko. Bedzie tak przebijal i przebijal do 1 bp. No i pakuj walizy marna cioto

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Zbuki już tacy pewni że w Hiszpanii będzie under że w 30 min wystawili @ ponad 2 na over 1.5.Chyba że mecz o pietruszkę i z gory ustawiony
Nie grałem tego ,tylko obserwacja.53 min 1:0 Getafe.61 ????Getafe i 1:0 zostało.Zbuki do konca oferowali kursy gdzie w 95% meczy zawieszaja kursy około 89 min.Moj wniosek że o kant dupy rozbic tych obserwatorow,wszelakie komisję dyscyplinarne i panow z UEFY.Zygac mi się chcę na jawne oszustwa.Robia z kibiców ,grających i oglądających debili.A kasa gra.Daje sobie rozbrat z piłką na jakiś czas.Zreszta inne dyscypliny zwanej dumnie sportowymi to też zlodziejstwo.:cool:

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Ci sędziowie są serio [CUT] niezależnie od ligi.Porto strzela gola w 89 minucie z czego następne 3 minuty się cieszy. Ten cały herrera to jakby mógł to pobiegnie uścisnąć się z sprzątaczką z najbliższego McDonalda. A ten... dolicza 4 minuty.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ci sędziowie są serio [CUT] niezależnie od ligi.Porto strzela gola w 89 minucie z czego następne 3 minuty się cieszy. Ten cały herrera to jakby mógł to pobiegnie uścisnąć się z sprzątaczką z najbliższego McDonalda. A ten... dolicza 4 minuty.
W Holandii po 2 czerwach dla Ajaxu (nie licząc zmian) sędzia zakończył w 90 min. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom