mat95tw
Użytkownik
jak myślisz rzucą te 20 bramek czy zamykać ?Fuchse Berlin over 34,5 bramki @5,50 (ręczna)
jak myślisz rzucą te 20 bramek czy zamykać ?Fuchse Berlin over 34,5 bramki @5,50 (ręczna)
Tak jak pan Prezes powiedziałMinden lub remis I połowa @5,0 (ręczna)
patrzcie jaki zrobil sie modniś , a jeszcze niedawno to latał w gumofilcach ???? ????Zostala mi jedna tasma z wczoraj, na ktorej zostalo Sassuolo win, btts w Gelsenkirchen, over 1.5 w Maladze oraz:
Fiora @1.50
PS. Poszukuje od dluzszego czasu sportowego płaszcza do kolan, kolor kremowy lub granatowy oraz katany firmy Mass. Ktos cos? Odplacam sie grubasnym typem na za tydzien ????
Niecałe ???? Ja pisałem, że wg mnie Redsi nie odpuszczą WSW i przynajmniej nie przegrają. To miał być ich sprawdzian przed PO w Melbourne i zagrali najmocniejszym składem. Do tego nie lubią Sydney i proszę FT 2-3 tak, że tego... ????Public bet ten Western Sydney, całe internety na nich grały i bedzie wtopa.
Czerwo wyłapali.
Minden 10-6 11-13 niezła patologiaAd. 1. Atakować wygranej Minden na mecz absolutnie nie warto, Lipsk ma lepsze drugie połówki spotkań
Ad. 2. Goppingen powinno te 20 bramek rzucić, nie róbmy ku*** z logiki przy ich potencjale ofensywnym
Randers strzeli Dania
@ 3
Tomsk ????w 70 min i zostaje 1:0
Dokladam over 1.5
@3.38
Eibar__Alaves btts @2
Over 2.5 @ 2.16