>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Zostala mi jedna tasma z wczoraj, na ktorej zostalo Sassuolo win, btts w Gelsenkirchen, over 1.5 w Maladze oraz:
Fiora @1.50 ;)
PS. Poszukuje od dluzszego czasu sportowego płaszcza do kolan, kolor kremowy lub granatowy oraz katany firmy Mass. Ktos cos? Odplacam sie grubasnym typem na za tydzien ????
patrzcie jaki zrobil sie modniś , a jeszcze niedawno to latał w gumofilcach ???? ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ad. 1. Atakować wygranej Minden na mecz absolutnie nie warto, Lipsk ma lepsze drugie połówki spotkań
Ad. 2. Goppingen powinno te 20 bramek rzucić, nie róbmy ku*** z logiki przy ich potencjale ofensywnym

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Public bet ten Western Sydney, całe internety na nich grały i bedzie wtopa.
Czerwo wyłapali.
Niecałe ???? Ja pisałem, że wg mnie Redsi nie odpuszczą WSW i przynajmniej nie przegrają. To miał być ich sprawdzian przed PO w Melbourne i zagrali najmocniejszym składem. Do tego nie lubią Sydney i proszę FT 2-3 tak, że tego... ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Cofam to co mówiłem o Goppingen, ich pseudotrener jest żenujący, drużyna w rozsypce, grają gówno na parkiecie, a ten tylko siedzi, spuszczona głowa, nawet nie pokrzykuje, żadnych instrukcji, żadnego czasu nie bierze... Mogą jednak tych 20 nie rzucić...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Chiny, kosz
Miałem grać gospodarzy, ale kurs poleciał, nie opłaca się.
Dlatego, se zagram za drobne, bo ciężko tu przewidzieć co sie wydarzy w tym meczu.
Powyzej 49pkt. w pierwszej kwarcie, dla fanu.

D 319

defox

Użytkownik
Kaczanov milion bp, zadnego nie wykorzystal. Zagralem go, ale widze ze bedzie ciezko. Wszystkie bp bo prostych bledach Kokinakisa, ale gdy nie wyrzuca to zjada kaczanova z glebi kortu. Strzelam ze Rusek polamie sie przy 1bp (ale ze snajperki)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Chiny, kosz
Miałem grać gospodarzy, ale kurs poleciał, nie opłaca się.
Dlatego, se zagram za drobne, bo ciężko tu przewidzieć co sie wydarzy w tym meczu.
Powyzej 49pkt. w pierwszej kwarcie, dla fanu.
No i dobrze,ze ta linia spadła, bo liaoning w jakiejś mega formie,a kwarte mi zrobią ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Fuchse Berlin over bramkowy niestety na ⛔
A znowu było blisko potężnego kursu
Najważniejsze, że zarobione na Minden ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom