>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Andryszak to samo co Michalski przewaga i dał się porobić, 1,20 bodajże kursy na Longera dobrze że nie grałem, ale Fries dostanie od Bedorfa od razu
Te kursy to w ogóle było śmiechu warte. Janikowski tak samo zaraz może w pizde dostać, się skończy „spokój olimpijski” i ludzie popłyną na kursach 1.20 ????

K 0

kropson1988

Gość
Nie wiem dlaczego ale czuje u Johnsona i Fritza 3 sety i ogólnie win Johnson . Więc próbuję DW Johnson 2:1 @4,32 , drugi set Fritz @3,16 . I jeśli Fritz wygra . Od razu polecam win Johnson , który pewnie wzrośnie przy 1:1 .

panikaer 23

panikaer

Użytkownik
Panowie gdzie mogę sprawdzić wyniki obecnie trwającej gali UFC FOX 29 a dokładnie kto wygrał walke Gilbert Burns vs. Dan Moret . dzięki za odpowiedz jakby ktoś wiedział ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ja sobie pograłem z działu under zbiórek Gasola - póki co jedna i raczej 8 nie zrobi ;)
mozesz podeslac linka bo nie umie znaleźć ?
ja chcialem pograć zbiórki Valanciunasa ale 10 minut przed meczem i już był &quot;na żywo&quot; i nawet nie wiem jaka linia była, widział ktoś może , tak samo zna ktoś linie na asysty Lowriego (chyba tak się pisze ???? ) ?

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
No i znów Soldić powinien skończyć w 1 rundzie a dał się sprowadzić do parteru i 2 runda jeszcze żeby było tego mało znokautowany, aleee minus dzisiaj :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom