piotrex007
Użytkownik
Jagiellonia - Górnik
Typ: over 1,5
Kurs: 2,11 w LVBET
Typ: over 1,5
Kurs: 2,11 w LVBET
podbijamma ktos stream do polsatu?
Zamykam bez straty bo już widzę, że nic z tego pewnie. 3 gemy serwisowe, chyba 9 bp a pewnie się złamie za pierwszymIrina Maria Bara 2 set @2
Kilka miesięcy temu chciałem sobie u nich coś pograć i już wtedy był właśnie problem z zalogowaniem się. Teraz co spróbuje wejść to jest cały czas to samo. Nie raz w ogóle się strona nie ładuje (i na tele i na kompie), a jak już dam radę wejść i wpisać passy to kółeczko się kręci w nieskończoność. Raz na ruski rok da radę się zalogować, ale strona jest dość mocno przylagowana i po co mi takie granie, jak później będę musiał się jebać drugie tyle, żeby się znowu zalogować i wypłacić siano ????Czy Wy tez macie problem do zalogowania sie na Williamhil?.
Taaa. Muli strasznie.Czy Wy tez macie problem do zalogowania sie na Williamhil?.
Wlasnie juz wszystko wrocilo do normy.Taaa. Muli strasznie.
Dziwne, ze na Jaga Górnik oferty nie ma. A chyba warto w stronę gości iść.
A może btts za @ 6Taaa. Muli strasznie.
Dziwne, ze na Jaga Górnik oferty nie ma. A chyba warto w stronę gości iść.
W 90 min będzie gol i dobry kurs komuś wejdzie ????Nie wygląda jakby mieli coś strzelić, max 1 bramka.
osobiście pograłem dng GórnikW 90 min będzie gol i dobry kurs komuś wejdzie ????
Wiedziałem. Juz wyżej ktos pisał przy 0:0, ze kurs 5 na gości jak na nasza ligę to za dużo.osobiście pograłem dng Górnik