piotrex007
Użytkownik
Jagiellonia - Górnik
Typ: over 1,5
Kurs: 2,11 w LVBET
podbijamma ktos stream do polsatu?
Zamykam bez straty bo już widzę, że nic z tego pewnie. 3 gemy serwisowe, chyba 9 bp a pewnie się złamie za pierwszymIrina Maria Bara 2 set @2
Kilka miesięcy temu chciałem sobie u nich coś pograć i już wtedy był właśnie problem z zalogowaniem się. Teraz co spróbuje wejść to jest cały czas to samo. Nie raz w ogóle się strona nie ładuje (i na tele i na kompie), a jak już dam radę wejść i wpisać passy to kółeczko się kręci w nieskończoność. Raz na ruski rok da radę się zalogować, ale strona jest dość mocno przylagowana i po co mi takie granie, jak później będę musiał się jebać drugie tyle, żeby się znowu zalogować i wypłacić siano ????Czy Wy tez macie problem do zalogowania sie na Williamhil?.
1:1Den Haag__Twente over 1.5 ht
@2.25
Taaa. Muli strasznie.Czy Wy tez macie problem do zalogowania sie na Williamhil?.
Wlasnie juz wszystko wrocilo do normy.Taaa. Muli strasznie.
Dziwne, ze na Jaga Górnik oferty nie ma. A chyba warto w stronę gości iść.
A może btts za @ 6Taaa. Muli strasznie.
Dziwne, ze na Jaga Górnik oferty nie ma. A chyba warto w stronę gości iść.
W 90 min będzie gol i dobry kurs komuś wejdzie ????Nie wygląda jakby mieli coś strzelić, max 1 bramka.
osobiście pograłem dng GórnikW 90 min będzie gol i dobry kurs komuś wejdzie ????
Wiedziałem. Juz wyżej ktos pisał przy 0:0, ze kurs 5 na gości jak na nasza ligę to za dużo.osobiście pograłem dng Górnik
Jagiellonia - Górnik