L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Topowe ligi spadają na psy ????Leganes__Levante over 0.5 ht
@2.05
Topowe ligi spadają na psy ????Leganes__Levante over 0.5 ht
@2.05
Było ostatnio sporo i grane grubiej. Podsumuj je ???? . Zwłaszcza te grubiej możesz podać ???? oficjalnieTo czekamy na Twoje propozycje
Leganes over 0.5 HT @3.4
Za dużo spamujesz żebym miał sie dokopać do typów ????Było ostatnio sporo i grane grubiej. Podsumuj je ???? . Zwłaszcza te grubiej możesz podać ???? oficjalnie
Na razie na Giro w dziale 6/6, ale gdzie Nam do Was ekspertów ????Zajrzeć do działów, w których się nic nie dzieje. Nuda.
Spamy spamami, ale skuteczości możesz pozazdrościć "expercie" ???? ???? ????Za dużo spamujesz żebym miał sie dokopać do typów ????
Na razie na Giro w dziale 6/6, ale gdzie Nam do Was ekspertów ????
Nie jestem ekspertem i się na takiego nie kreuje ???? wystarczycie Wy ???? ja piszę bo lubię i nie potrzebuje fanow ????Spamy spamami, ale skuteczości możesz pozazdrościć expercie ???? ???? ????
Dlatego istnieje taki dział jak ten dla takich jak Ty. Inni lubią argumentować więc sa tez działy tematyczne. Nie będziemy nikogo ograniczać i oceniać że ten pisze bajki, a ten prawdę i sie zna. Każdy kto czyta może sobie wyrobić opinię. Taki jest cel tego forum. Ale nie jest tak, że w działach nic ciekawego nie ma, widocznie tam nie zaglądacie.Sumada, wiesz że Cię szanuję za wiedzę, ale proszę Cię...
90% analiz tego forum to jest jakiś dramat i pożal się Boże wytwór pisemny.
Jak ja mam pisać analizę pod typ, to ja wolę już nie oszczępić klawiatury i uszanować tych, którzy ten typ zagrają nie wciskając im makaronu na uszy, bo wiedzą, że ja nie wymyślam, dlatego przeniosłem się tutaj. Podaję typ na 15/20 minut przed rozpoczęciem spotkania i nie muszę pisać elaboratów, które w 90% są śmiesznym wytworem pisanym tylko i wyłącznie pod typ bez przełożenia na inne aspekty.
bla bla bla, a forum dołujeNie jestem ekspertem i się na takiego nie kreuje ???? wystarczycie Wy ???? ja piszę bo lubię i nie potrzebuje fanow ????
Po co to pisać analizy jak w bukmacherce wszystko się dzieje jak w kalejdoskopie.Pisze gość analizę na np.pilke nożna a na 10 min przed meczem ulewa albo inne kataklizmy.To ten wypadnie ze skladu to inny skacowany i wypociny i analiza w dupę.Szybkosc,szybkość a nie analizy.To daje skuteczność i dobry niuch ???? ????Sumada, wiesz że Cię szanuję za wiedzę, ale proszę Cię...
90% analiz tego forum to jest jakiś dramat i pożal się Boże wytwór pisemny.
Jak ja mam pisać analizę pod typ, to ja wolę już nie oszczępić klawiatury i uszanować tych, którzy ten typ zagrają nie wciskając im makaronu na uszy, bo wiedzą, że ja nie wymyślam, dlatego przeniosłem się tutaj. Podaję typ na 15/20 minut przed rozpoczęciem spotkania i nie muszę pisać elaboratów, które w 90% są śmiesznym wytworem pisanym tylko i wyłącznie pod typ bez przełożenia na inne aspekty.
15/20 minut przed rozpoczęciem spotkania to raczej huraganów nie będzie ????Po co to pisać analizy jak w bukmacherce wszystko się dzieje jak w kalejdoskopie.Pisze gość analizę na np.pilke nożna a na 10 min przed meczem ulewa albo inne kataklizmy.To ten wypadnie ze skladu to inny skacowany i wypociny i analiza w dupę.Szybkosc,szybkość a nie analizy.To daje skuteczność i dobry niuch ???? ????
Ani bttsYapangui strzeli Argentyna
@3
Dobra, nie jest naszym celem skłócać się, a podawaniem typów, które wszystkim nam pomogą OGRAĆ BUKA ????15/20 minut przed rozpoczęciem spotkania to raczej huraganów nie będzie ????
No właśnie o tym mówię, bo Sumada mija się z prawdą, że nie patrzą na uzasadnianie typów. Patrzą i robią "selekcję", wybierając jakiegoś pechowca, którego analiza im się nie podobała zostawiając tuzin innych na tym samym poziomie.a mi dali minusa w typach dnia kilka dni temu , bo nie podobala sie analiza !! a byla to analiza prosto z serca !!!
Mowicie o Typach Dnia, który jest konkursem i ma inne wymogi niz działy. Ocena jest zawsze subiektywna.No właśnie o tym mówię, bo Sumada mija się z prawdą, że nie patrzą na uzasadnianie typów. Patrzą i robią "selekcję", wybierając jakiegoś pechowca, którego analiza im się nie podobała zostawiając tuzin innych na tym samym poziomie.