>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Panowie orientujecie sie z jakiego banku wyplaca fortuna ? Ja mam wbk dojdzie siano do poludnia ?
Co grubo na live ? ????
Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00 ;)

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00 ;)
W takim razie mają różne konta i dostosowują się do banku zlecającego wypłatę - ja mam w mBanku i obsłużyli mnie mBankiem.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?
Sprawdzam na flashscore o czym piszesz ale tam nie ma. Teraz wszedłem na etoto i faktycznie jest jakiś Welcome, ale już po ptokach. Chyba nie będę sprawdzać flashscore.

miralas 26

miralas

Użytkownik
Jeszcze nie, bo do końca sporo ;)
Grubo wszedlem i myślę,czy nie zamykać, bo sporo dają hmmm
No tak w koszu nie takie przewagi topnieją w kilka minut, tak jak w Rosji wczoraj szkoda że bez happy endu. Kontra albo zamykaj????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Welcome przegrywa rywalizację 2:1 i dzis mus win, dziwi mnie, ze mając takich grajków meczą ze sredniakami.
Kojarzycie pewnie, tam lata Esteban Batista(Atlanta Hawks,Efes,Panathinaiskos).
W poprzednim meczu nie grałem, bo kursy były malutkie, ale live śledziłem, prowadzili i przegrali i to u siebie, także to jeszcze nie koniec, choć tak jsk wspominałem, na papierze są dużo lepsi.Amen ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Bruins bez dogrywki @2.15 etoto
Zaznaczam, że obejrzałem do tej pory dwa mecze hokeja w życiu ;)
Co Griezmann zabrał, nieuchwytny krążek odda.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Bin coś tam-Melgar
Nożna Peru.
Myślę,ze tu można będzie pograć powyżej 2,5 gola.
Gospodarze prowadzą 1:0, ale kurs za niski jeszcze, bo tylko 1.7 na over 2,5.

bossm 692

bossm

Użytkownik
a ja polecam pograć Melgar DNB @2,50 grają na własnym stadionie i są jednym z faworytów w walce o mistrza, nie wiem jak stracili bramke ale powinni to odrobić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom