Sprawdziłem historię i otrzymuję przelewy z mBanku od fortuny.
Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00
W takim razie mają różne konta i dostosowują się do banku zlecającego wypłatę - ja mam w mBanku i obsłużyli mnie mBankiem.Mają w takim razie kilka kont, bo ja mam konto w ING i z ING dostaje wypłaty z Fortuny. A czy dojdzie do południa to inna sprawa, bo jeśli mają w wbk, jak Ty, to możliwe, że dojdzie, bo mają niby info, że wypłaty przetwarzają o godzinie 12:00 w dni robocze. W praktyce ostatnie wypłaty z Fortuny księgowane były w moim banku 11:40-11:50 (w tych godzinach dostawałem powiadomienia push o przychodzącym przelewie), ale tak jak mówię - były to przelewy wewnątrzbankowe, więc księgowane w czasie rzeczywistym i żeby było tak u Ciebie, to musieliby mieć konto w wbk, bo jeśli nie, to prawdopodobnie dostaniesz przelew w drugiej sesji elixir, czyli dla WBK jest to godzina 15:00
Ja. Po kursie 2.24 . Dzięki!Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?
Sprawdzam na flashscore o czym piszesz ale tam nie ma. Teraz wszedłem na etoto i faktycznie jest jakiś Welcome, ale już po ptokach. Chyba nie będę sprawdzać flashscore.Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?
ja mam 3qw win ????Pięknie poszli, a bylo mozna łapać po 3.
Gra ktoś ?
Jeszcze nie, bo do końca sporoJa. Po kursie 2.24 . Dzięki!
Tam też jest, tylko nie live. Mają tylko wynik końcowy meczuSprawdzam na flashscore o czym piszesz ale tam nie ma. Teraz wszedłem na etoto i faktycznie jest jakiś Welcome, ale już po ptokach. Chyba nie będę sprawdzać flashscore.
ile daja cashout ????Jeszcze nie, bo do końca sporo
Grubo wszedlem i myślę,czy nie zamykać, bo sporo dają hmmm
No tak w koszu nie takie przewagi topnieją w kilka minut, tak jak w Rosji wczoraj szkoda że bez happy endu. Kontra albo zamykaj????Jeszcze nie, bo do końca sporo
Grubo wszedlem i myślę,czy nie zamykać, bo sporo dają hmmm
89%.ile daja cashout ????