>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wpadnie jeszcze coś?
Arka w 10, petardy w dachu, stadion pełen dzieci, po ch... te akcje, tym bardziej, że Pedaleny będą miały używanie ???? przez paru tępaków. Coś powinno jeszcze paść, ale się nie odważe nic stawiać.
Edit
Teraz race dla odmiany odpalili Arkowcy.
Arka na 2-1, należało się za grę do końca.

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
A co ty masz do odpalania rac ? Byly sa i beda częścią polskiej sceny kibicowskiej. Nikomu nie dzieje sie krzywda, mam wrazenie ze te społeczeństwo robi sie coraz bardziej lamusowate, niedługo przejscie na czerwonym bedzie przeszkadzało.
EOT

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A co ty masz do odpalania rac ? Byly sa i beda częścią polskiej sceny kibicowskiej. Nikomu nie dzieje sie krzywda, mam wrazenie ze te społeczeństwo robi sie coraz bardziej lamusowate, niedługo przejscie na czerwonym bedzie przeszkadzało.
EOT
Wjeb... w dachu stadionu pod którym jest sporo dzieciaków mnie jako ojca osobiście wkurza.
PS Swoje dzieci będziesz zachęcał do przechodzenia na czerwonym?

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Z moich rozliczeń wynika, że mają ją w nosie ;) Chyba, że to zakład na czerwoną kartkę :p
Widzę właśnie, że zupełnie inaczej. Swoją drogą 1 kartka żółta w finale to jakiś kabaret. Nie oglądałem tego spotkania ale jednego nie wziąłem pod uwagę, zmiana sędziego, który nie chciał zrobić wtopy i pewnie był oszczedniejszy przy wyciąganiu zoltek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom