co za kabaret, brak słów, frajerzy dniaDetroit Tigers @ 2.70
mega valju
e: już zleciało do 2.45
Słuszna nie słuszna ale zabijać mecz w 10 minucie? Nic by się nie stało jakby nie pokazał żółtej kartki.Tylko że 2 żółte słuszne ...noga przy drugiej prawie złamana
Druga sluszna predzej do pierwszej mozna sie doczepic. Zeby w 2 minucie za pierwszy faul odrazu kartke. To wczoraj carvahal powinien conajmniej 3 zolte dostac.Tylko że 2 żółte słuszne ...noga przy drugiej prawie złamana
pewnie po przerwie strzelą ze dwie i będzie spokój, ale po co zapewnić sobie spokój w pierwszej. Atletico dobrze sobie poradziło a ja się nabrałem na Arsenal.
To prawda ...Druga sluszna predzej do pierwszej mozna sie doczepic. Zeby w 2 minucie za pierwszy faul odrazu kartke. To wczoraj carvahal powinien conajmniej 3 zolte dostac.
W tym roku bodajże też ktoś wygrał seta do 4 (chodzi o polską ligę kobiet) ????Hahahaha chemik police wygrywa pierwszy mecz finalowy 3:0 z lks w setach do 21, 9, i uwaga 4. Przeciez to sa jakies jaja. Mialem -12,5 pkt na police ale ze je tak zgwalca. Po tym to w "sporcie" kobiecym juz nic mnie nie zaskoczy.
Ja sobie pograłem over 1.5 Arsenalu i schowałem za firanką. Tam coś się wtoczy i wcale Atletico nie jest skazane na porażkę. Mieli groźne strzały, wynik sprawą otwartą a bramki wpadną. Takie jest moje zdanie.fajny kurs na atletico,
a co sądzicie o over 1.5 ?
Canada 1-2Canada 1.23
Grubas
canada 1 tercja over 0,5 1.27
Canada 1 tercja over 1,5 obojętnie kto strzeli 1.63
Czechy over 1,5 1.69
takie wynalazki POGRANE NA 16:30
Niewiem czy wejdzie Ryzykuje sobie na te Tercje 1 i czechów z e2 gole wrypią w meczu całym