>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Podstarzaly chlopaczyna z duzym brzuchem ????
kurde szkoda ze sie nie polamal, mam go tylko po 2.8 z wczoraj i dzisiaj po 2.5;/

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Egipt :
Al Masry - Al Nasr Kair
Al Masry over 1.5 gola @2.3 etoto
Kurs pre na gospodarzy 1.27. Grają z najgorszą drużyną, dostali szybką bramkę. Wg statystyk częściej i groźniej atakują, mają większe posiadanie piłki. Są tuż przed podium w tabeli, więc mam nadzieję, że szybka bramka to był wypadek przy pracy i w drugiej wezmą się do roboty. Można ostrożniej over 2.5 w meczu @1.83 ale ja liczę na gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +6
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Al Nasr over 1.5 gola
@3.25
⚽ Egipt :
Al Masry - Al Nasr Kair
Al Masry over 1.5 gola @2.3 etoto
Kurs pre na gospodarzy 1.27. Grają z najgorszą drużyną, dostali szybką bramkę. Wg statystyk częściej i groźniej atakują, mają większe posiadanie piłki. Są tuż przed podium w tabeli, więc mam nadzieję, że szybka bramka to był wypadek przy pracy i w drugiej wezmą się do roboty. Można ostrożniej over 2.5 w meczu @1.83 ale ja liczę na gospodarzy.
I dlatego dałem gola na przeciwników ,a nie faworyta.Jakis przypadek moze się zdarzyc ???? ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Tsmoki Minsk, kosz
Kurs 2
Kurs 2 wisi nadal w STS ????
A co do typu przepraszam, nie widzialem że dubluję...Spojrzałem na skład i mówię, no w życiu Chimki w takim zestawieniu i do tego mając 9 graczy nie mogą tego wygrać.. . ???? Ale wiadomo, w sporcie różnie bywa ;)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kurs 2 wisi nadal w STS ????
A co do typu przepraszam, nie widzialem że dubluję...Spojrzałem na skład i mówię, no w życiu Chimki w takim zestawieniu i do tego mając 9 graczy nie mogą tego wygrać.. . ???? Ale wiadomo, w sporcie różnie bywa ;)
Tylko, kurczę w składzie Mińska, też nie widzę, wsztstkich graczy...albo flashscore kłamię. No miejmy nadzieję, ze Moskwa myślami w lidze mistrzów, a Mińsk ma o co walczyć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom