>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Utah -4,5pkt 1,87.... mocniej! Troche na tych mocniej zarobiłem, jest za co grać. Jedziemy!
Pierwszy mecz przegrali, ale 2 następne win. Teraz u siebie powinni to wziąść

Otrzymane punkty reputacji: +9
tnf 253

tnf

Użytkownik
A jak grasz za 10k to się opłaca ? ale co stracić 10k czy wygrać 4k, 40% zysku lub 100% strata stawki, co ma stawka do opłacalności danego zakładu.
Tak opłaca się. 40% zysku to jest bardzo dużo
Roxando : gram w Pinnacle

tnf 253

tnf

Użytkownik
A 100% straty w takim przypadku to jest nie dużo ? tym bardziej że to żaden pewniak, oczywiście że faworyt i powinni wygrać ale kurs marny, 1.4 czy warte ryzyka, raczej nie.
NIe kumam. Przecież jak przegrywasz zakład to zawsze jest strata 100% wkładu. Kto powiedział żeby to grać za dom i psa ???? Ale solidną staweczke jak najbardziej.
Druga sprawa to, że value jest czasami w kursie 1,10. Tutaj mamy 1,40 i również jest to dla mnie value. Dla Ciebie może nie, twoja sprawa ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
NIe kumam. Przecież jak przegrywasz zakład to zawsze jest strata 100% wkładu. ????
Dlatego właśnie stawka nie ma żadnego znaczenia w tym czy zakład się opłaca, czy postawisz 100zł czy 10k, to zakład tak samo opłacalny, bo możesz wygrać 40pln lub 4k ale możesz też stracić 100pln lub 10k ( jeśli to i to traktować jak 1j), a co do samego typu to value w typach NBA raczej nie istnieje, a jeśli się zdarza to jest szybko zbijany, akurat oddsmakerów od NBA buki mają najlepszych.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
widac jakie masz pojęcie
Ty masz za to pojecie. Poczytaj sobie lepiej co to valuebet bo ja Tobie nie będę tłumaczył.
Wyśpię się po robocie to mogę Tobie pokazać historię swoich zakladow. Tam 90% to valuebety z czego jakaś połowa trafiona

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Ogarnie Teague 7 asyst ? Pany od NBA ?
Ostatnie mecze to 8, 1 (Tu grał tylko 19 minut, wie ktoś czemu?) i 8, myślę ze porozrzuca dzisiaj troszkę ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom