gsmfon
Użytkownik
Próbuję:
Juve - Napoli o we 0.5 po 2.32
Próbuję:
Juve - Napoli o we 0.5 po 2.32
I dam wszystko żeby tylko stracili. Dla mnie większe jaja ma takie WBA które doprowadza z Liverpoolem do remisu niż te gwiazdeczki z pierwszego miejsca.ostatnio oddali punkty z Crotone bo też po strzeleniu jednej bramki zaczęli bronic, trener idiota do wywalenia, przez ten ich śmieszny minimalizm mogą stracić mistrza.
Prędzej Ty przegrasz wszystko u buka niż oni tytuł stracą.ostatnio oddali punkty z Crotone bo też po strzeleniu jednej bramki zaczęli bronic, trener idiota do wywalenia, przez ten ich śmieszny minimalizm mogą stracić mistrza.
Nie byłbym taki pewien odnośnie tego, mają jeszcze Inter i Romę na wyjeździe, terminarz trudniejszy niż Napoli, a minimalizm może się nie opłacić i mogą stracić mistrza.Prędzej Ty przegrasz wszystko u buka niż oni tytuł stracą.
????witam kolejny typ ode mnie mam nadzieje że znów zarobimy Cobresal win @2,87 bet365
dodam @5,00 bet365
Suchitepequez - Municipal over 0,5 @4,50 bet365
Toronto caly mecz prowadzilo i sie zesralo w koncowce na 2 minuty przed koncem hehe jeszcze Beal fauled out bylToronto + Cavs = 3.70
Ja chyba musze cały czas grać mocniej, bo tak grane mi wchodzą ????Na noc w NBA Cleveland 1,8 mocniej
Tym razem Bogdanovic Indianie nie wygra meczu, a ekipa LeBrona baaardzo potrzebuje tej wygranej
Jednak oddaliGolden State kurs: 3
Spokojnie mogą to ogarnąć