luke256
Użytkownik
obejrzales dzis w calosci 2 mecze polskiej ekstraklasy ? jestes moim bohaterem ???? ????Oglądałem dzisiaj 2 z 3 spotkań w ekstraklasie, oczy bolą, więc próbuję
Korona - Jaga @ poniżej 1,0 gola (azjan) 2,3
obejrzales dzis w calosci 2 mecze polskiej ekstraklasy ? jestes moim bohaterem ???? ????Oglądałem dzisiaj 2 z 3 spotkań w ekstraklasie, oczy bolą, więc próbuję
Korona - Jaga @ poniżej 1,0 gola (azjan) 2,3
Znalazłem Wam taki, ale z minutkę na pewno opóźniony: http://v4.ustreamix.com/stream.php?id=canal-sport-2-polandStream do Pucharu Króla się znajdzie ??? ????
http://www.sport365.live/pl/player/5adb0d366883a988999684/33/117/5adb9119a328a/FCBarcelona-FCSevilla/768/432Stream do Pucharu Króla się znajdzie ??? ????
A ten błazen jeszcze tu szuka jeleni na abonament, daj sobie spokój przecież sam dobrze wiesz żę twoje typy są gówno warte, statystyki mówią same za siebie, jesteś leszcz.
O ci chodzi z tym abonamentem ?A ten błazen jeszcze tu szuka jeleni na abonament, daj sobie spokój przecież sam dobrze wiesz żę twoje typy są gówno warte, statystyki mówią same za siebie, jesteś leszcz.
każdy już się poznał na twoich typach więc daj sobie spokój, nikt więcej od Ciebie abonamentu nie kupi bidaku.
ten niby typer sprzedaje swoje marne typy (i to wcale nie tak tanio, patrząc na jakość) na pewnym portalu płatnych typów na O, ogólnie to pokazał tam że jest bardzo kiepski, ale czasami chce nałapać jeleni jeszcze tu na forum na jego abonament.O ci chodzi z tym abonamentem ?
Mamy 2 set dla Jastrzębskiego Węgla !!! Jeszcze jeden !!! ????Napisał -> Gliwiczanin
Lotos Trefl Gdańsk - Jastrzębski Węgiel typ 2 @4.30 fortuna
Nie grają na swojej hali. Ostatni raz Gdańsk grał na tej hali 2 sezony temu. Pierwszy mecz mimo przegranego meczu przez Jastrzębian gra wygladała naprawdę dobrze. Dzisiaj licze ze Jastrzebianie po gigantycznym kursie przedluza gre w play-offach.
To dlatego go tu nie widuje, w sumie kto mu zabroni, nie znam tego forum,nigdy tam nie bylem, ale skoro mają takie możliwości, to niech durnie kupują i nie mam na mysli Rogera, a ogolnie.ten niby typer sprzedaje swoje marne typy (i to wcale nie tak tanio, patrząc na jakość) na pewnym portalu płatnych typów na O, ogólnie to pokazał tam że jest bardzo kiepski, ale czasami chce nałapać jeleni jeszcze tu na forum na jego abonament.
Wiadomo nikt o zdrowym zmysłach od takiego typera nie kupi typów, ale zawsze może jeszcze jakiś naiwniak się trafi i na tym żeruje ten pan.
Mamy to brawo Jastrzębie !!! ????Napisał -> Gliwiczanin
Lotos Trefl Gdańsk - Jastrzębski Węgiel typ 2 @4.30 fortuna
Nie grają na swojej hali. Ostatni raz Gdańsk grał na tej hali 2 sezony temu. Pierwszy mecz mimo przegranego meczu przez Jastrzębian gra wygladała naprawdę dobrze. Dzisiaj licze ze Jastrzebianie po gigantycznym kursie przedluza gre w play-offach.
Erlangen naErlangen lub remis @2.20
Remis w meczu Huttenberg - Erlangen @8.50
Ręczna
Korona-Jaga over 1.5 FT @1.8
Milan-Benevento over 0.5 HT @1.65
To nie forum, tylko największy Polski serwis z płatnym typami, bardzo znanyTo dlatego go tu nie widuje, w sumie kto mu zabroni, nie znam tego forum,nigdy tam nie bylem, ale skoro mają takie możliwości, to niech durnie kupują i nie mam na mysli Rogera, a ogolnie.