>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Tnf spokojnie już wygrałeś na 90% raczej nie zrypie tej PRZEWAGI moim zdaniem
Ja czekam na HOKEJE I jUTRO dime gram co ma być to będzie ,ale nie szaleje sobie ,bo już poszalałm na Ruskich 1 tercje ;):p:cool::oops::rolleyes:o_O

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
Antigua GFC - Suchitepequez over 2,5 1.57
Antigua GFC - Suchitepequez over 3 1.92
Antigua GFC - Suchitepequez -1,5 1.80
Antigua GFC - Suchitepequez -1 1 1.39
takie na 23:30 wynalazłem
Over jak najbardziej 2,5
co do 3 to licze na zwrot najmniej ,a nawet na wins
3,5 kurs 2.42 to już na ryzyko
... over 2.5 do szatni pięknie Tomcio, pewnie 3.5 także siądzie niczym szpak na czereśni

bossm 692

bossm

Użytkownik
Antigua win @2,30 bet365 ostatni łamak na dziś i spać... już myślałem że goście nie strzelą przed przerwą ale jednak... Gwatemala da zarobić i tym razem? zobaczmy

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Antigua win @2,30 bet365 ostatni łamak na dziś i spać... już myślałem że goście nie strzelą przed przerwą ale jednak... Gwatemala da zarobić i tym razem? zobaczmy
Też tak mi się zdaje, że łamaniec, ale kurde jeszcze kursy za małe. Over 4.5 też jak najbardziej w grze.

U 0

Gość
Dobry wieczór na nocke taka piłeczka tutaj podaje bo umnie w temacie jest sam Hokej
Santa Tecla (res) - Alianza El Salvador (res) over 1,5 1.21
Deportivo Pasaquina - AD Isidro Metapan over 1,5 1.23
Deportivo Pereira - Atletico Cali over 1,5 1.26
Deportivo Pereira - Atletico Cali 1 1.67
Potem coś z pucharu Libertadores zagramy overki jakieś są kursy az ponad 2 musimy trafić choś 1 meczyk z kursem ponad 2,5 ,ale i tak na 1,5 będą kursy kolo 1,5
Pereira ✅
overy 1,5 ⛔
Rezerwy brak wyniku
... over 2.5 do szatni pięknie Tomcio, pewnie 3.5 także siądzie niczym szpak na czereśni
No patrzyłem staty to dużo padało goli narazie 2,5 trafne 3 zwrot po 1 połowie a w grze 3,5
To troszkę będe zarobiony
Jak pisałem Niemcy wins z Francją 1.50 kursik był
Na Jutro widze austrie z Włochami u 18 i finy overek spory z Francją
Dziękuje nieraz sie uda wygrać na PIŁCE ale mało naniej zyskuje więcej wtop , ahOKEJ oDRABIA niestety będe musił nie bawem zakończyć wszystko ,ciepło się zrobiło i trza będzie rano wstawac przed 6 i do wieczora siedzieć ,a tak na nocki nie będzie mnie a w dzień tylko na weekend Niedziela pozostaje i Świeta ,ale zato MAJ BĘDZIE TYDZIEŃ dlamnie za tydzień czasu liczać od Poniedziałku 23 od 29 wolne tydzień

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
jakby Antiga zrobila lamaka to bylby ich drugi z rzedu , a 3 na ostatnich 6 meczow ???? zapowiada sie ?
Szczerze mówiąc, to nie wiem czy połamią, więc dałem na ilość bramek. Stawka dla mnie ok, więc niech się tam dzieje ;)

U 0

Gość
Antigua GFC - Suchitepequez over 2,5 1.57
Antigua GFC - Suchitepequez over 3 1.92
Antigua GFC - Suchitepequez -1,5 1.80
Antigua GFC - Suchitepequez -1 1 1.39
takie na 23:30 wynalazłem
Over jak najbardziej 2,5
co do 3 to licze na zwrot najmniej ,a nawet na wins
3,5 kurs 2.42 to już na ryzyko
Overki ✅
Handi grają ale już nie wejdzie jedynie może być zwrocik jka wygrają ,ale i tak udana piła na OVERKACH
kTOS pOBRAŁ OVERKI??

U 0

Gość
Takie piłeczki na puchar ale za drobne bo nie pewne
Universidad de Chile - Cruzeiro over 1,5 1.38
Emelec - River Plate over 1,5 1.43
Cucuta Deportivo - Universitario Popayan over 1,5 1.30
Ostatnia pozycja Columbijska

U 0

Gość
ja tez niedlugo ide spac // a Libertadores nie ogladasz o 2,30 ? ????
nIE WYROBIE JUŻ niestety wole poogladać mś u 18 hokej który zagrałem w moim temacie
Coś mnie głowa boli już z emocji ,trza sie przespać a jutro Hokeje pograć towarzyskie
Dobranoc jak coś pisać pv to odpisze
dziękuje za spedzony czas i typki ???? ????
Obyście wygrywali sporo

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Miałem napisać w dziale, ale widzę że jeszcze nie jest założony na 34 kolejkę La Liga więc tu wrzucę mój typ/przemyślenie
Laganes - Deportivo
Typy: win Deportivo @3.1 STS
Deportivo X2 @1.6 STS
Deportivo i obie strzela @6 STS
Rozpoczynamy 34 kolejkę zmagań. Laganes zajmuje bezpieczną 14 pozycję z 12pkt. przewaga nad miejscem spadkowym. Deportivo plasuje się na 18 miejscu i do miejsca 17 czyli uprawniającego do pozostania w La Liga brakuje im 7pkt. Dzisiejszy mecz jest z gatunku &quot;must win&quot;, za 6pkt. 17 miejsce zajmuje Levante które na swoim rozkładzie ma jeszcze ciężkie mecze z Bilbao, Barcą i Sevillą. Podejrzewam, że w tych meczach Deportivo będzie upatrywało straty punktów przez Levante, ale żeby to w ogóle można było kalkulować to jutro trzeba wygrać mecz. Depo ostatnio na wyjeździe pokonało Bilbao 2-3. Nie wiem jak Wy, ale wg mnie motywacja na takie mecze jest na 200%. Chyba, że Depo jest już pogodzone ze spadkiem, ale nie wydaje mi się... Dlatego taki typ. Depo które ma nóż na gardle wygrywa z Laganes, które jest już pewne utrzymania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom