prezes96
Użytkownik
Czekam aż mi cofną wygrany zakład bo poleciałem grubo xDgdzie grasz - dalej tam ? ????
Czekam aż mi cofną wygrany zakład bo poleciałem grubo xDgdzie grasz - dalej tam ? ????
Kupa
... ja patrzę i napiszę co widzę w tym meczu dokładny wynik 1:1 @ 4.10 albo za chwilę zremisują albo wyłapią kontrę i po jabłkachCzy ogląda ktoś Atletico? Warto uderzyć w stronę Madrytu? Ze statystyk wynika kupusia i nie wiem czy są warci grosza.
... z kortu teorie spiskowe przerzuciłeś2 spalone ktorych nie bylo + reka ktorej ie bylo. 2 sytucje na 99% skonczylyby sie bramka. Sociedad po prostu ma to wygrac
1:1 nie siadło a okazji nie brakowało... ja patrzę i napiszę co widzę w tym meczu dokładny wynik 1:1 @ 4.10 albo za chwilę zremisują albo wyłapią kontrę i po jabłkach
... Sociedad - Athletico over 1.5 @ 1.86
... pograłeś over 1.5 kolego ?Czy ogląda ktoś Atletico? Warto uderzyć w stronę Madrytu? Ze statystyk wynika kupusia i nie wiem czy są warci grosza.
Nie zagrałem ale pochwalam dobrego nosa... pograłeś over 1.5 kolego ?
Fener win + Atletico M. strzeli ako @3
Przecież na Legię niewiele trzebato atletico to by z legia przegralo ???? ale oni sa zalosni
Dzieki ziom!! moj kolega ktory zawsze ma cos do powiedzenia na temat moich postow pewnie stwierdzi ze to przypadekSchaffhausem win @4,75 bet365 idą na łamaka już przed meczem się mówiło oo wygranej gości