Merpati 2.24 kosz
Pisałem wczoraj czy przedwczoraj że na dogów lepiej grać pierwsze kwarty lub połowy to nie człowiek dalej idzie w zaparte i gra całe mecze. W pierwszej połowie super gra i prowadzenie od początku do końca a w drugiej zapominają co to basketCanTho 3.72 Wietnam kosz zaraz startuje
Indiana @10 leciutko
Przegrać mecz w 1kwarcie po 6 minutach. 4 dni wstecz to Indiana ich rozjechala a teraz tak dupy dac
Mnie się tam udało linie under 168,pkt złapać, bo kosmos nakręcili, w pre chyba było cos ok 130pkt. Obserwuje te rozgrywki od kilku dni, ale idę tylko w sumy pkt.Pisałem wczoraj czy przedwczoraj że na dogów lepiej grać pierwsze kwarty lub połowy to nie człowiek dalej idzie w zaparte i gra całe mecze. W pierwszej połowie super gra i prowadzenie od początku do końca a w drugiej zapominają co to basket
Masakra jakaś to już kolejny taki przypadek w ciągu kilku dni
WczorajszyVafaei - Maguire @4,05 przy wyniku 7-8 to żal nie spróbować patrząc na drugą sesję.
Agut @ 4.0
Jaką linie proponujesz? ????Czyżby dzisiaj overek kartkowy w meczu Betis - Las Palmas ? Stawką jednych są puchary, stawka drugich jest pozostanie w La Liga. Może będą kuksańce i niesnaski boiskowych zawadiaków ?
Jeszcze nie wiem. Sprawdzam na telefonie co tu można dzisiaj pi razy drzwi ale w szczegóły wejdę w domu na stacjonarce. Telefon ma za ubogi interfejsJaką linie proponujesz? ????
To czekam na szczegółyJeszcze nie wiem. Sprawdzam na telefonie co tu można dzisiaj pi razy drzwi ale w szczegóły wejdę w domu na stacjonarce. Telefon ma za ubogi interfejs
Dimitrov - Kolba over 9.5 gema 1 set @ 1.68
Djokovic - Thiem over 9.5 gema 1 set @ 1.78