>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Z @13 na @6-7 to jednak dość spore spadki. Patrząc na ich ostatnie spotkanie, to też było dość interesujące ;)
pewnie spadly kursy na gosci , bo sporo graczy Zalgirisu gralo w mlodziezowych meczach reprezentacji i wrocili do zespolu wczoraj , zmeczenie itp . na litweskiej stronie wyczytalem (google translator)
&#39;&#39;
FK &quot;Žalgiris&quot; spotka się z drużyną piłkarską &quot;Jonava&quot; w piątek w lidze w 5. rundzie meczu. Chociaż w litewskich drużynach narodowych i młodzieżowych gracze tylko dołączyli do zespołu tylko w czwartek, ale Żalgirianie są przekonani, że odpowiednie przygotowanie do tego meczu nie przeszkodzi w tym.
Ostatnie mecze w lidze &quot;Žalgiris&quot; rozegrane 14 marca. Mariampol z miejscowym &quot;Sūduva&quot;. Przez kilka dni Zalgiri, którzy się wycofali, kontynuowali szkolenie na kursach szkoleniowych i 24 marca Białystok pokonał lokalną drużynę &quot;Jagiellonia&quot; w meczu kontrolnym 4: 2. W tym samym czasie sześciu piłkarzy Žalgiris trenowało i grało w różnych litewskich drużynach piłkarskich.
Litewska młodzież narodowa (do 19 roku życia) w meczu z rówieśnikami z Estonii broniła Karolis Uzela i Dominykas Kodz, Dominykas Barauskas grał w młodzież (do 21 lat), a Linas Klimavičius, Rolandas Baravykas i Daniel Romanovskis grali z litewską drużyną narodową w Gruzji i Armenii.
Ten 21-letni piłkarz był pierwszym, który zapoznał się z drużyną narodową. Według D. Romanowskiego, każdy piłkarz jest powołany do reprezentacji swojego kraju najwyższą oceną w swojej karierze. &quot;Od dzieciństwa marzyłem o tym, żeby dostać się do reprezentacji narodowej. Byłem bardzo zadowolony z otrzymania zaproszenia, fajnie jest, że mogłem nie tylko trenować, ale także zadebiutować w zespole. Zespół bardzo mi pomógł, zespół stworzył wspaniały mikroklimat. Mam nadzieję, że to nie była moja ostatnia znajomość z zespołem, postaram się jak najlepiej służyć i czekać na nowe telefony &quot;- powiedział Romanowski.
Litewska drużyna straciła 0: 4 dla gruzińskiej drużyny podczas pierwszych kontrolnych meczów, podczas gdy druga została zrehabilitowana, a Armenia pokonała Armenię 1: 0. D.Romanovskis wszedł na plac w dwóch grach po zmianie. &quot;Zawsze dobrze jest zadebiutować, ale potem przegrywamy.&quot; Kiedy przygotowywałem się do meczu z Gruzją, było jakieś podekscytowanie, ale minęło, kiedy dostałem piłkę i przekazałem bramkę. Edgar Jankauskas, starszy trener, powiedział, że będę grał odważnie, więc starałem się to zrobić. W rzeczywistości więcej emocji było w drugiej grze, jako że jako pierwsi prowadziliśmy, a Ormianie walczyli o wyrównanie wyniku, więc tempo gry było bardzo wysokie. Myślę, że dobrze grałem, ale zawsze możesz robić więcej i lepiej. Niektóre odcinki mogły być inne, być może lepsze. Ale tak jest. Cieszę się, że mam szansę w kadrze narodowej, jest to bardzo zabawne, że udało nam się wyleczyć z niefortunnego meczu z Gruzją i pokonać Ormian &quot;- powiedział Romanowski.
Liga w czołówce &quot;Žalgiris&quot; czeka na aktora z zespołem Jonava. W ostatnim sezonie czwartego miejsca drużyna Jonava odniosła zwycięstwo 4: 1 nad Žalgirisem w ostatnim meczu pomiędzy Wilnem a Wilnem. W tym roku Ionianie zgromadzili siły i ambitny zespół, ale początek sezonu nie zakończył się sukcesem. W czterech rundach Ionavicians zdobyli tylko 2 punkty, a tabela A zajęła 6 miejsce w tabeli.
Mówiąc o zbliżającym się spotkaniu z Jonavą, D.Romanowski nie powiedział ani słowa. &quot;Jesteśmy zdecydowanie gotowi na ten pojedynek. Nie może być mowy o usprawiedliwieniu wyborów, urazów i tym podobnych. Musimy się skoncentrować, zagrać w naszą grę i zdobyć 3 punkty &quot;- powiedział Zaggiris.

Otrzymane punkty reputacji: +11
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Jakiś wał w ruskim koszu będzie w meczu Magnitorsk - Tambov
w Pre było 1,03 -7
a teraz przy stanie 13:6 1.35-2.83
Ktoś chyba grubą kasę na Tambov położył

Otrzymane punkty reputacji: +3
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Jakiś wał w ruskim koszu będzie w meczu Magnitorsk - Tambov
w Pre było 1,03 -7
a teraz przy stanie 13:6 1.35-2.83
w ruskim kontrujesz zaklady czy sprzedajesz kupon ? te sprzedawanie kuponu jest dziwne i nie oplaca sie chyba przewaznie ?

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
w ruskim kontrujesz zaklady czy sprzedajesz kupon ? te sprzedawanie kuponu jest dziwne i nie oplaca sie chyba przewaznie ?
Ja gram dopiero od tygodnia. Póki co to raz skontrowałem. Raz chciałem sprzedać i nie chciało zaakceptować. Nie wiem o co w tym chodzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom