Witam,
Po moich fatalnych ostatnich 2 dniach, wczoraj ograniczyłem typowanie do 2 typów
live (wyszedłem na zero) oraz Magdeburg ( w pałę tysiak). Postanowiłem, że na razie zmniejszę ilość typów
live i poczekam na ligi (pt-sob-ndz) czyli to w czym jestem dobry tak naprawdę. Jednak poczytałem trochę o NBA, sam trochę analizowałem i postanowiłem, że na odkucie spróbuję zagrać 4pack wczoraj. Nie wklejałem go tutaj ponieważ expert ze mnie średni z NBA, a po drugie moja forma raczej pokazywała, że lepiej się nie dzielić czymś w czym się jest średnim.
Wkleję sobię jednak, aby się podbudować na duchu ???? i pokazać, że się da nawet w NBA ????
Najlepsze jest to, że czułem, że Utah to przegra a ja dałem na Boston handi +13.5 a Boston to wygrał.
Jako ciekawostka, do tego składaka miałem grać Portland (Portland i Boston to drużyny, które lubię obstawiać w NBA jak już tam coś w ogóle gram). No i jednak miałem ten Portland dodany na końcu i tak się zastanawiam aż w końcu zrezygnowałem. Jednak czutka to czutka. Portland przegrał a kurs najniższy na kuponie bo 1.33.
NA dziś nic nie gram z PRE z piłki, na jutro coś będzie pewnie i weekend bankowo. Może coś z NBA dziś będzie to podam jak coś zagram. pzdr all