>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisał - &gt; Gliwiczanin
Tutaj podałem typ w stronę Czarnych Radom. Wiadomo dzisiaj trochę zaryzykowałem w konkursie &quot;typach dnia&quot; ,ale jak najbardziej wierze w powodzenientego typu. Polecam rownież pograc na zwyciestwo Radomia lub handi -1.5 seta. Pozdrawiam kursy naprawde warte do zagrania. Pozdrawiam
Radom handicap -1.5 seta ✅ ✅ ✅
Radom ✅ ✅ ✅
Radom handicap -2.5 seta ⛔ ⛔ ⛔

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Olympiakos w kryzysie, w lidze słabe spotkanie, porażka z CSKA nie dziwi ale z Barca zagrali katastrofę. Anadolu bez presji w tym meczu i po takim kursie pograć warto
Anadolu Efes win
11.5 kurs

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
czemu BTS grubo ? undera nie bedzie ?
W sumie zaden wynik mnie nie zaskoczy, dlatego wydaje mi sie, ze BTS to najpewniejsza opcja. Gramy u siebie, strzelac potrafimy, gorzej z obrona, a za przeciwnikow szybscy i dynamiczni Iwobi, Ihaencho..

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Polska ht Nigerią ft @41
A co. 4fun ale myśle ze szanse są. Polska pierwsze połowy dobre drugie okropne. Do tego pewnie w przerwie pol składu bedzie zmienione.
U williama hilla jest opcja, prowadzi do przerwy ale nie wygra meczu- Polska 13, Nigeria 11. 4fun tez chyba można, bo nie jest kompletnie niemożliwe.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Ale Nigeria ma pake. Konkretna ekipa, zobaczymy jak wypadniemy na ich tle.My trochę dziwnym składem. Już widzę jak Kurzawa biega za czarnymi. Oglądam za każdym razem Górnika i to ludzie potwierdzili, którzy na żywo widzieli tego zawodnika, on potrafi dograć na nos, wrzutki, prostopadłe, ale mobilności, waleczności zero.
Jedyne na co liczę to nonszalancja czarnych. Zawsze grają jak im się podoba. Oni wolą wystrzelić Panu Bogu w okno aniżeli odegrać do kumpla który jest w lepszej sytuacji. Kto kiedykolwiek oglądał PNA wie o czym mówię. Wesoła piłka. Gdyby im ktoś te głowy ustawił byliby mega mocni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom