alex-cross
Użytkownik
powyżej 180,5 trentino i Valepa 3-0 pre ew. ruscy
co to jest?Siatka,
Rzeszów kobiety @ 2.50
Liga siatkówki kobiet, mecz Budowlani Toruń - Rzeszówco to jest?
Siatkowka kobietco to jest?
No nie wiem, wiem,ze w play off pewnie się to zmieni, ale w tym momencie to cavs prezentuje poziom Phoenix i leci z kazdym .Przeglądam oferte NBA na nast dni, uważać na Miami Heat, Washington Wizards i lekko na Indianę Pacers bo każdy tutaj będzie chciał zając 7 miejsce i ominąć Cavs w fazie PO . Powoli te rozstawienia będą się dziać. Boston na pewno łatwiejszy (teoretycznie oczywiście) od CAVS.
No stary, obejrzyj skróty co zrobili w 2 poł z Toronto Raptors i wczoraj z Suns. Łapią formę a przecież brakuje Hooda w rotacji jeszcze więc będą mocni. Z Raps pokazali ze są nadal w grze na wschodzie i trzeba się bać.No nie wiem, wiem,ze w play off pewnie się to zmieni, ale w tym momencie to cavs prezentuje poziom Phoenix i leci z kazdym .
Czemu Rhein Neckar oddał Vive mecz ?
No,ale jak to się stalo,ze grają tego samego dnia, kto tak terminarz ustalił ,musieli się zgodzić ....?Bo ważniejsza dla nich jest liga niemiecka, gdzie właśnie grają mecz.
Oglądalem pierwszą połowę i oczy mi krwawily na widok gry cavs, drugiej nie oglądałem, ale ,ze Toronto to przegrało to nie czaje.No stary, obejrzyj skróty co zrobili w 2 poł z Toronto Raptors i wczoraj z Suns. Łapią formę a przecież brakuje Hooda w rotacji jeszcze więc będą mocni. Z Raps pokazali ze są nadal w grze na wschodzie i trzeba się bać.
RNL oddali bo chyba mają mecz w Bundeslidze z Zebrami
Zamieszanie z terminarzem....grubo ????
A pierwszy skład właśnie dostaje tęgie lanie od Kiel.
I takniech zostanie,bo grubo pogralem, przez pomyłke ???? myslalem,ze gram Kielce ????A pierwszy skład właśnie dostaje tęgie lanie od Kiel.