>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
⛔⛔ yh, nieźle ????
Virtus.Pro (-2,5) - Extatus 2 mapa @1,77 na swojej mapie już chyba nie odwalą czegoś takiego :x
Taka to ich mapa że ???? Extatus ma najwięcej rozegranych meczy własnie na mirage, do tego 68% win ratio, wiem że głównie na jakichś paziów ale jednak. VP cały czas reprezentuje biedę. Jeśli śledzisz ESEA to wiesz o czym mówię. Dla mnie odważny bet ???? Chodzi mi głównie o to że to że oni to picknęli to nie znaczy że zmieni to dużo obraz gry.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Taka to ich mapa że ???? Extatus ma najwięcej rozegranych meczy własnie na mirage, do tego 68% win ratio, wiem że głównie na jakichś paziów ale jednak. VP cały czas reprezentuje biedę. Jeśli śledzisz ESEA to wiesz o czym mówię. Dla mnie odważny bet ???? Chodzi mi głównie o to że to że oni to picknęli to nie znaczy że zmieni to dużo obraz gry.
Śledzę i wiem, ale widziałem też dzisiaj eXtatus z xKom na mirage, no i nie przekonali mnie (nie, VP też mnie nie przekonało ???? ) Jasne, że picknięcie mapy ≠ wygranej, ale nie wierzę, że zrobią 0-2 w tym meczu (najwyżej zostanę zjedzony po meczu:x). Fakt jest taki, że jak przegrają tę mapę, to praktycznie będą mogli zapomnieć o awansie z grupy bo na myszy nie powalczą. No jak nie teraz to kiedy ???? (powiedziałem po raz X ???? )

darkman1948 340

darkman1948

Użytkownik
W związku z powrotem reprezenentacji narodowych na piłkarskie boiska, rozdamy aż 20 nagród po 1000 Euro w gotówce! W najbliższych dniach będziemy dodawać 1000 Euro na losowo wybrane konta 5 graczy. Jeśli zobaczysz go na swoim koncie, po prostu kliknij “akceptuj” i gotówka jest Twoja.
Promocyjna gotówka będzie dostępna na wylosowanych kontach w następujących okresach:
Piątek 23 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Sobota 24 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Poniedziałek 26 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Wtorek 27 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Upewnij się, że jesteś w tym czasie zalogowany na swoim koncie i sprawdź zakładkę “bonus”, aby przekonać się czy 1000 Euro nie trafił właśnie do Ciebie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom