zegee
Użytkownik
To byla mapa extatusTo była ich mapa ????
To byla mapa extatusTo była ich mapa ????
Taka to ich mapa że ???? Extatus ma najwięcej rozegranych meczy własnie na mirage, do tego 68% win ratio, wiem że głównie na jakichś paziów ale jednak. VP cały czas reprezentuje biedę. Jeśli śledzisz ESEA to wiesz o czym mówię. Dla mnie odważny bet ???? Chodzi mi głównie o to że to że oni to picknęli to nie znaczy że zmieni to dużo obraz gry.yh, nieźle ????
Virtus.Pro (-2,5) - Extatus 2 mapa @1,77 na swojej mapie już chyba nie odwalą czegoś takiego :x
Pewnie nie, ???? ... a kurs na przegranie podania cały czas był 3.20 ???? szło ładnie zarobić.ciekawe czy goffin chociaż raz utrzyma podanie w meczu
Miałem na myśli to że eX kosi na mirku i że na cbblu mieli większe szansę ale na mirku raczej nie ma szans.To byla mapa extatus
Śledzę i wiem, ale widziałem też dzisiaj eXtatus z xKom na mirage, no i nie przekonali mnie (nie, VP też mnie nie przekonało ???? ) Jasne, że picknięcie mapy ≠ wygranej, ale nie wierzę, że zrobią 0-2 w tym meczu (najwyżej zostanę zjedzony po meczu:x). Fakt jest taki, że jak przegrają tę mapę, to praktycznie będą mogli zapomnieć o awansie z grupy bo na myszy nie powalczą. No jak nie teraz to kiedy ???? (powiedziałem po raz X ???? )Taka to ich mapa że ???? Extatus ma najwięcej rozegranych meczy własnie na mirage, do tego 68% win ratio, wiem że głównie na jakichś paziów ale jednak. VP cały czas reprezentuje biedę. Jeśli śledzisz ESEA to wiesz o czym mówię. Dla mnie odważny bet ???? Chodzi mi głównie o to że to że oni to picknęli to nie znaczy że zmieni to dużo obraz gry.
Joao Sousa
Set 2 Result
David Goffin v Joao Sousa
2,20
????sousa win 2,40
Chyba opóźnili o 30 minut.
W związku z powrotem reprezenentacji narodowych na piłkarskie boiska, rozdamy aż 20 nagród po 1000 Euro w gotówce! W najbliższych dniach będziemy dodawać 1000 Euro na losowo wybrane konta 5 graczy. Jeśli zobaczysz go na swoim koncie, po prostu kliknij “akceptuj” i gotówka jest Twoja.
Promocyjna gotówka będzie dostępna na wylosowanych kontach w następujących okresach:
Piątek 23 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Sobota 24 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Poniedziałek 26 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Wtorek 27 marca pomiędzy godziną 18 a 23
Upewnij się, że jesteś w tym czasie zalogowany na swoim koncie i sprawdź zakładkę “bonus”, aby przekonać się czy 1000 Euro nie trafił właśnie do Ciebie.
Svitolina 1 set @1,77 i win w meczu @1,74 1 xbet.
Brawo Svitolinka !!! 6:4 6:2Svitolina set 2 @1,83 1xbet.
Polonia U16 - WWa GIM U16 69:45 ????Mistrzostwa Polski U16
Polonia Warszawa -11.5 pkt OT
1.80
22:22