zdanek
Użytkownik
Oklahoma City ThunderJakieś propozycje na noc z nba?
Denver Nuggets
Oklahoma City ThunderJakieś propozycje na noc z nba?
mam to samo, przed chwilą pograłem !!! ????NBA
Oklahoma City Thunder
Denver Nuggets
@2.42
? wiecej ludzi gralo Villareal niz Lipsk ogolnie na swiecie ! 90 % do 60 %Jasne.Bez komentarza i urazy,ale każdy odbiera to inaczej
ciekawe czy Oklahoma wygra ? u mnie czarna lista i mimo to ich dzś pograłem. Gdzie tu logika. Bo muszą? no Niby ???? 4x ich grałem i 4x w dupe. Może dziś się przełamią ? ????Witam, co na noc warto postawić ? Oklahama + coś myślę
nie gniewaj się ale nie napisałem, ja pograłem w dublu lekko ale siedzi pewnie i bez nerwów ????Nie gniewaj się,ale nie gram takich kursów
Luke.Nie gram takich meczy na faworyta którego wskazuje mi buk .Czy to jest @ 1.59 ,czy @ 1.90 to mecze na 1 lub 2 która wskazuje buk śmierdzą na km.Na takich podpuchach własnie zbuki zarabiają.Wybor należy do grającego.Wole nieraz wynalazki jak topowe mecze.I to jest mój wybór? wiecej ludzi gralo Villareal niz Lipsk ogolnie na swiecie ! 90 % do 60 %
tzn. oba byly public betami tak jak CSKA czy Bukareszt
i teraz pewnie staną, 5:0 będzieSie teraz Wenezuelki rozstrzelały,a 1 polowa kicha.1:zero ????
Dużo zależy czy Miami chce przegrać i grac z Boston czy wygrac i grac z Philadelfią....ciekawe czy Oklahoma wygra ? u mnie czarna lista i mimo to ich dzś pograłem. Gdzie tu logika. Bo muszą? no Niby ???? 4x ich grałem i 4x w dupe. Może dziś się przełamią ? ????
Ciekawe jak Denver wypadnie. No już po ptokach. Pograłem. Ide spać. pozdro
Caracas nastepna bramka, 2.15
Po zalogowaniu masz na dole:Gdzie na tel zobaczę stan konta w lvbet?
Logujesz się na stronie normalnie i masz na dole.Gdzie na tel zobaczę stan konta w lvbet?
Wenezuelki nie goscinne 8;0A puszcze za grosika ???? mimo ????
Boliwia gol @15