prezes96
Użytkownik
Dueren wygra 3 seta @2.80
KlasycznieDueren wygra 3 seta @2.80
KlasycznieDueren wygra 3 seta @2.80
To fajnie, że Wasze typy można zagrać ???? I to profesjonalnieHe He podobne wrażenie odniosłem, też nie zalecam grać typów tego gościa jak leci.
Ale jaki sensu jest podawać typy na Lazio czy Arsenal czy Valencia, czy Ty uważasz że to naprawdę wymaga jakiegokolwiek myślenia, czleniu na faworytów w Piłce nożnej gra cały świat.To fajnie, że Wasze typy można zagrać ???? I to profesjonalnie
Niech sobie podaje, nie chcesz, nie graj, ba podaj coś od siebie. Ktoś skorzysta...Ale jaki sensu jest podawać typy na Lazio czy Arsenal czy Valencia, czy Ty uważasz że to naprawdę wymaga jakiegokolwiek myślenia, czleniu na faworytów w Piłce nożnej gra cały świat.
Tu raczej chodzi o podejście. Wbijajcie na mój temat!! Najlepsze pewki, dawajcie reputy!! Golimy buka!!! A typy jak kolega wyżej podał.Niech sobie podaje, nie chcesz, nie graj, ba podaj coś od siebie. Ktoś skorzysta...
Edith.Napoli @1.66 biere
Chyba masz ból dupy tylko nie wiem z jakiego powodu. Takie jak i inne typy gram już x lat i wychodzę na swoje. Dubel a taśma Januszowa to całkiem inne rzeczy ale jak nie widzisz roznicy to nie mój problem. W siatce live trafiam kursy OVER 4 jakbyś nie wiedział.Hehe Dobre, to bardzo proste akurat przy tych typach które podajesz, nie pozuj tu na jakiegoś eksperta bo jak ktoś zobaczy co grasz to odrazu widać że nim nie Jesteś, dużo bliżej do Januszy z Sts bo grasz to samo co oni, nie chce z tego śmiać ale potrzymaj temat z typami z pół roku to zobaczysz jak wyjdziesz na graniu peffek z piłki nożnej.
A takie typy jak podajesz to mniej więcej jak taki znajomy dziadek który gra w Fortunie, zagrał dzisiaj prawie wszystko to co Ty tylko w innych kombinacjach.
Ehh 2 rożnych we Francji zabraklo, spieprzyli 1 połowęArsenal-Southampton over 8.5 rożnych
Nice-Rennes over 8.5 rożnych
Crotone-Bologna over 3.5 kartek
Dortmund wygra
@4.00
Napoli 2Napoli @1.66 biere
Edith.
Stępinski ...
Tak atakować. Mieć karnego. Tyle sytuacji. A obrona odpoerdala takiego babola. Niewiarygodne.
Tak jest ????Crotone - Bologna over 0.5 @ht
Arsenal - Southampton over 0.5 @ht
@2.00
Southampton over 4.5 korka @2.00