>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisał-&gt; Gliwiczanin
Dyscyplina: Siatkówka kobiet - Polska
Godzina: 17:00
Spotkanie: Muszyna - Rzeszów
Typ: (Handicap +1.5 seta Muszyna)
Kurs: 2.71
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Muszynianki jeśli chcą zawalczyć o grę w barażach o piąte miejsce muszą w tym meczu poszukać punktów ,ponieważ Bielszczanki dzisiaj grają z słabiutką Legionową. Rzeszowianki pewne miejsce w play-offach.Muszynianki u siebie grają naprawdę fajną siatkówkę. Ostatnio porażka z Bielskiem dopiero po tie-breaku. Zwycięstwo za trzy punkty Bydgoszczą,Dąbrową Górniczą i niespodziewanie pokonały po tie-breaku Budowlanych Łódź. Ogólnie u siebie Muszyniaki od długiego czasu nie przegrały u siebie w trzech setach ,zawsze starają się ugrać chociażby seta. Tutaj według mnie czeka ich bardzo ciężkich mecz ,ale mają o co grać i myślę ,że dzisiaj jak nie uda się wygrać to czuję przynajmniej ,że w Muszynie zostanie jakikolwiek punkt. Rzeszowianki ostatnio męczyły się z Budowlanymi Toruń wygrywając dopiero po tie-breaku. Ja dzisiaj idę w Muszynę z handicapem polecam również wam pogrania w stronę Muszynianek. Pozdrawiam trzymajcie się
Za 30 minut rozpocznie się spotkanie pomiędzy Muszyniankami a Rzeszowem. Powyżej macie kilka słów odnośnie moich odczuć w tym meczu. Dzisiaj czuję ,że Muszynianki powalczą. Polecam również po bardzo dobrym kursie pograć na Muszynianki z handicapem +2.5 seta. Pozdrawiam trzymajcie się.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Za 30 minut rozpocznie się spotkanie pomiędzy Muszyniankami a Rzeszowem. Powyżej macie kilka słów odnośnie moich odczuć w tym meczu. Dzisiaj czuję ,że Muszynianki powalczą. Polecam również po bardzo dobrym kursie pograć na Muszynianki z handicapem +2.5 seta. Pozdrawiam trzymajcie się.
typu nie neeguje ale wiesz jak to jest z cipami

Hmmm gospodarze dobrze grają w 365 ,kurs 2.9
ja odpuszczam, za Afrykańska liga dla mnie. Czekam na wyniki u18 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom