jozzy22
Użytkownik
Tobie chyba nie trzeba przypominać,że w Japonii takie rzeczy to żadna niespodziankaJak ktoś nie zamykał to nie wiem co tu napisać, jak można przegrac ostatnią kwarte 20 punktami jprdl.
Tobie chyba nie trzeba przypominać,że w Japonii takie rzeczy to żadna niespodziankaJak ktoś nie zamykał to nie wiem co tu napisać, jak można przegrac ostatnią kwarte 20 punktami jprdl.
Azja ogolnie to stan umysłu, ale przegrać 20 pkt przy tak wyrównanych drużynach, rzadkoo się zdarza mimo wszystko.Tobie chyba nie trzeba przypominać,że w Japonii takie rzeczy to żadna niespodzianka
Kashima antlers lekko win @5.5- ale zyebali kontrę.Odense BK U19 - FC Midtjylland U19 over 0.5 ht @4.5 lekko
Potwierdzam !chyba ze jest większe ako jak ja miałem awanse 7-9 spotkań to takja nigdy nie zamykam, kompletnie zbędna rzecz i nieopłacalna kolejna zabawka w rękach buka aby zarobić. Jakbyś przekalkulował te spotkania które zamknąłem a byś nie zamykał to wyszłobby ze 2 opcja lepsza. Kalkulowałem kiedyś to w bet365 z kumplami.
jak linia spadnie do over 3 AH wchodzę w to gruboooW Liverpoolu ślizga murawa, będą szły wślizgi spóźnione, będą karteczki Everton dobrze zaczął.
over 1,5 do HT Dynamo Kijow - Zorya @ 1.80
Kashima antlers lekko win @5.5- ale zyebali kontrę.