Azja ogolnie to stan umysłu, ale przegrać 20 pkt przy tak wyrównanych drużynach, rzadkoo się zdarza mimo wszystko.
Wczoraj na Filipinach San M tez odrobił 20 pkt i wygrał, w Chinach czwarta kwarta to też kosmos.
Azja ogolnie to stan umysłu, ale przegrać 20 pkt przy tak wyrównanych drużynach, rzadkoo się zdarza mimo wszystko.
Wczoraj na Filipinach San M tez odrobił 20 pkt i wygrał, w Chinach czwarta kwarta to też kosmos.
ja nigdy nie zamykam, kompletnie zbędna rzecz i nieopłacalna kolejna zabawka w rękach buka aby zarobić. Jakbyś przekalkulował te spotkania które zamknąłem a byś nie zamykał to wyszłobby ze 2 opcja lepsza. Kalkulowałem kiedyś to w bet365 z kumplami.
Jak to w Japonii bywa, drugi mecz, bardzo prawdopodobne, wieczorem popatrze. Chiny chyba odpuszcze, bo cos gospodarze cieniują, no chyba za nastukają ostro to może jakiś under.
Everton - Liverpool Schneiderlin żółta kartka @2.55
Miał spóźnione wejście na oczach sędziego, co prawda bez reprymendy ale w pamięć zapadnie. Murawa mokra, Morgan dużo walczy w środku pola a nie jest wirtuozem. Dla mnie warto.
Znowu spóźniony, pracuje solidnie na żółtko.