>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Ja pytam o historie, bo tego beta nie widze
Nie wiem chlopie i co Ci chodzi.Jaka historia?Siedze w Tyrze w Germani,pije piwo.Przegladam typy i pisze..Albo u Ciebie coś nie tak ,bo u mnie mam podane ze typ był podany 25 min temu

wp76 911

wp76

Użytkownik
Manchester City w handi 2,0
Weszło ✅✅✅
Podsumowując moje 2 dni typowania: wczoraj 4 na 5, dzisiaj również 4 na 5.
Skuteczność 80%!!! A polubień czy reputek jak na lekarstwo ;(
Nara

Otrzymane punkty reputacji: +74
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ago +9.5 @1.9
Wiem, że w Chinach, że 5 rano, że ping, że mapa SS. Ale poważnie? 6 rund i zakład wchodzi? moim zdaniem trochę przesada pomimo okoliczności i można spróbować lekko

palemki 62

palemki

Użytkownik
Dobre kursy na Space Soldiers po pierwszej mapie :-D
z ok 1.55 na Uni spadlo do 1.09 ????
@edit: zmienili na 1.44

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Serena coraz większa. Może na trawie coś ugra, ale jak ziemia się zacznie to ją zabiegają młode..

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ale ja nie wiedziałem że oni mają po 300pinga ????
Do tego force co rundę ???? chyba opłaca się grać te rundy dla SS, 15, 16, 20 ????

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Nie wiem chlopie i co Ci chodzi.Jaka historia?Siedze w Tyrze w Germani,pije piwo.Przegladam typy i pisze..Albo u Ciebie coś nie tak ,bo u mnie mam podane ze typ był podany 25 min temu
Nie wiem, co tam robisz, ale jak typu nie było (historia Twoich wpisów) , to co rozliczasz

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ago +9.5 @1.9
Wiem, że w Chinach, że 5 rano, że ping, że mapa SS. Ale poważnie? 6 rund i zakład wchodzi? moim zdaniem trochę przesada pomimo okoliczności i można spróbować lekko
⛔
Już rozliczam, nie wiem co by się musiało stać żeby ugrali z pingiem 300 6rund ???? nie wiedziałem że sytuacja jest aż tak tragiczna. -9.5 na space soldiers po 1.8 to było value ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom