abaac
Użytkownik
2-2 tylkoEast Riffa Club @ 8.5
2-2 tylkoEast Riffa Club @ 8.5
Myśle że po wczorajszym meczu straty odrobione !!! Brawo Czarni !!!Napisał -> Gliwiczanin
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bydgoszcz - Czarni Radom
Typ: (Handicap -2.5 seta Czarni Radom)
Kurs: 4.40
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Na jutro polecam typ w strone Czarnych Radom. Kurs na ten moment na samo zwyciestwo Czarnych w fortunie jest dosyć spory według mnie zawyżony. Czarni prezentuja się bardzo dobrze przede wszystkim w meczach na własnej hali ,ale i na wyjazdach potrafia pokazać kawał dobrej siatkówki. Do zespołu wrócił Michał Filip na pewno z meczu na mecz trener będzie dawał coraz to więcej minut na boisku. Czarni chcą utrzymać ósmą pozycje w Plus Lidze. Mają godnych rywali m.in Cuprum Lubin ,ale według mnie to Czarni są aktualnie w lepszej dyspozycji. Bydgoszczanie grają bardzo w kratkę ostatnie zwycięstwo z Cuprum tutaj bym nie robil sensacji Cuprum zagrało m.in bez Tahta. Wiadomo Bysgoszcz bedzie to spotkanie chciało wygrac poniewaz graja o utrzymanie w Plus Lidze ,ale Czarni tak jak juz pisałem czuję jutro że z Bydgoszczy przywiazą komplet punktów. Czarni jezeli myslą tutaj o ulokowaniu się na ósmej pozycji muszą ten meczwygrać za trzy punkty. Pozdrawiam trzymajcie się.
Eh, tak blisko ????Olympiakos Kobiety @6.50 (siata)
jak z 10-15 wyciagnely 4 set na 25-18 to myslalem ,ze je pochlona w tym TB ale stara prawda ze baby w siate jak z 0-2 odrabiaja to w TB wdupia sie znowu potwierdzilaEh, tak blisko ????
Z tego co się orientuję to ma grać bo nie ma śladu po kontuzji no ale się okaże.Raczej nie zagra
Zaangażowanie jak w B klasie po urodzinach kumpla, które były dzień przed meczem. Tam nie miało prawa nic wpaśćOstrava - Pilzno - under 0,5 @2,3
stypa tam jakich mało
0-0 (sorry Krissu )
nie gra ! skład Romy piździowaty, Barca ich rozjedzieRaczej nie zagra
no tak to jest jak zagrasz to idzie na Twoje0-0 (sorry Krissu )
za dom, kredyt, chwilówki, samochód i co tam maszwchodz grubo
Quess who’s backDynamo Kazań Kobiety @2.95 (siatka)