>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
zegee 51

zegee

Użytkownik
Panowie, mam konto na bet365 zakladane w Polsce. Wyjezdzam do kraju gdzie bet365 jest &quot;legalnym bukiem&quot; - czy bede mogl grac na tym samym koncie czy musze zakladac nowe ?

L 234

lalus85

Użytkownik
Panowie, mam konto na bet365 zakladane w Polsce. Wyjezdzam do kraju gdzie bet365 jest &quot;legalnym bukiem&quot; - czy bede mogl grac na tym samym koncie czy musze zakladac nowe ?
musisz zalozyc nowe , wpierw napisac do nich tam na czacie ,ze masz juz konto i zeby je dostosowali

L 234

lalus85

Użytkownik
Czyli zalogowac sie na ip w kraju gdzie mozna grac bede mogl , tak ? Sorki za skladnie ????
polskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatu

zegee 51

zegee

Użytkownik
polskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatu
Okej dziekuje

zegee 51

zegee

Użytkownik
Moglbys napisac do mnie na pw ? Ja niestety nie moge pierwszy

K 162

kuraso

Użytkownik
Jak to możliwe, że LVBet rozliczyl mi na minus over 2,5 ŻK Juventusu, a przecież kartki żółte otrzymali Bentancur i dwie Dybala?

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jak to możliwe, że LVBet rozliczyl mi na minus over 2,5 ŻK Juventusu, a przecież kartki żółte otrzymali Bentancur i dwie Dybala?
Dość proste - zapewne w regulaminie mają zapis, że druga dla tego samego zawodnika się nie liczy.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mi sie wydawalo ze dybala dostal bezposrednio czerwo chociarz realizator na grafice pokazal dwie zolte ale moge sie mylic. Dybala zrobil powtorke naniego tez z meczu z realem tylko na old trafford i wtedy bylo czerwo bezposrednie
Jednak musiala byc druga zolta bo teraz na statach widze ze juve 3 zolte

K 162

kuraso

Użytkownik
Mi sie wydawalo ze dybala dostal bezposrednio czerwo chociarz realizator na grafice pokazal dwie zolte ale moge sie mylic. Dybala zrobil powtorke naniego tez z meczu z realem tylko na old trafford i wtedy bylo czerwo bezposrednie
Oficjalna strona UEFA donosi, że dostał dwie żółte -&gt; http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2018/matches/#/iv/match/2021701
Napisałem im informację, ale obawiam się, że mogą mieć jakiś walnięty zapis w regulaminie.
Znalazłem taki zapis:
&quot;Żółte kartki: Liczą się wszystkie żółte kartki dla każdego zawodnika, z wyjątkiem zawodników na ławce rezerwowych. Nie liczą się natomiast kartki pokazane innym członkom zespołu lub te pokazane po zakończeniu meczu (po gwizdku końcowym). W przypadku, gdy zawodnik otrzyma 2 żółte kartki i w konsekwencji czerwoną kartkę, do rozliczenia zakładów liczą się 2 kartki (nie 3) i 1 czerwona kartka.&quot;

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Zalozylem normalnie nowe, na ten sam meil i nie bylo problemu, nie ma limitow. Nie pisalem do nich w sprawie zakladania nowego konta ???? dziala, hula, gra. Wiec chyba nie obowiazkowe to pisanie. Gram tez za wiecej niz 2 funty, wygrywam wiecej niz 10 funtow i jest bezproblemowo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom