musisz zalozyc nowe , wpierw napisac do nich tam na czacie ,ze masz juz konto i zeby je dostosowaliPanowie, mam konto na bet365 zakladane w Polsce. Wyjezdzam do kraju gdzie bet365 jest "legalnym bukiem" - czy bede mogl grac na tym samym koncie czy musze zakladac nowe ?
Czyli zalogowac sie na ip w kraju gdzie mozna grac bede mogl , tak ? Sorki za skladnie ????musisz zalozyc nowe , wpierw napisac do nich tam na czacie ,ze masz juz konto i zeby je dostosowali
polskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatuCzyli zalogowac sie na ip w kraju gdzie mozna grac bede mogl , tak ? Sorki za skladnie ????
Nie ma opcji, Real półfinał ???? ????Dybala czerwo, Chiellini fatalny błąd ... szkoda wynik raczej przesądzony , ale cuda w piłce się zdarzają
Okej dziekujepolskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatu
cud to był , że oni tottenham wyeliminowali , w 2 cuda w jednej edycji raczej watpieDybala czerwo, Chiellini fatalny błąd ... szkoda wynik raczej przesądzony , ale cuda w piłce się zdarzają
Moglbys napisac do mnie na pw ? Ja niestety nie moge pierwszypolskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatu
po fatalnym starcie w temacie, mamy teraz całkiem niezły wynik % ogólny !!!Pewny awans Madrytu i Bayernu
dubel MAdryt X2 i Bayern siedzi !!!!!!
Dość proste - zapewne w regulaminie mają zapis, że druga dla tego samego zawodnika się nie liczy.Jak to możliwe, że LVBet rozliczyl mi na minus over 2,5 ŻK Juventusu, a przecież kartki żółte otrzymali Bentancur i dwie Dybala?
Mi sie wydawalo ze dybala dostal bezposrednio czerwo chociarz realizator na grafice pokazal dwie zolte ale moge sie mylic. Dybala zrobil powtorke naniego tez z meczu z realem tylko na old trafford i wtedy bylo czerwo bezposrednieJak to możliwe, że LVBet rozliczyl mi na minus over 2,5 ŻK Juventusu, a przecież kartki żółte otrzymali Bentancur i dwie Dybala?
Oficjalna strona UEFA donosi, że dostał dwie żółte -> http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2018/matches/#/iv/match/2021701Mi sie wydawalo ze dybala dostal bezposrednio czerwo chociarz realizator na grafice pokazal dwie zolte ale moge sie mylic. Dybala zrobil powtorke naniego tez z meczu z realem tylko na old trafford i wtedy bylo czerwo bezposrednie
Zalozylem normalnie nowe, na ten sam meil i nie bylo problemu, nie ma limitow. Nie pisalem do nich w sprawie zakladania nowego konta ???? dziala, hula, gra. Wiec chyba nie obowiazkowe to pisanie. Gram tez za wiecej niz 2 funty, wygrywam wiecej niz 10 funtow i jest bezproblemowo.polskie konta zalozone w polsce przed ustawa sa zamykane z urzedu . chcesz grac w legalnym kraju , musisz im napisac na czacie ze miales konto juz wczesniej w polsce zeby Ci otworzyli nowe bo jak tego nie zrobisz i zalozysz drugie to potraktuja to jako multikonto na 1 osobe i konto masz zlimitowane z automatu