wino otworzyles ? ???? ????Porto też płynie
ja nie , ale miales nosa ????Propozycja nr 4
600zl
Wynik: 2:0 (69min)
Grał ktoś? ????
89' i 0:1Getafe - Betis
Typ: over 0,5
Kurs: 2,85 w LVBET
perfekcyjnie to rozkminiłeś . Pograłeś chociaż?wlasnie wlaczylem sobie jak dostawal czerwo - w 99 % przypadkach moim zdaniem nie dalby nikt za to zoltej kartki wiedzac , ze zawodnik ma zolta juz ???? masowka pre na gosci , a teraz zaczyna sie ladowanie na live w gosci , bo czerwona kartka dziwna , zobaczymy co bedzie ????
Darmstadt - Dusseldorf, Dusseldorf win @ 2.55 Unibet
Getafe - Real Betis, over 2.5 @ 2.08 Unibet
Już żałowałem w myślach po tej akcji, że pograłem over 0,5 zamiast spróbować overa 1.0 po kursie 6, ale na dobre wyszło, bo bym się mega wkurzył, że mam tylko zwrot stawki, zamiastA Getafe wyr*chane na bramkę ????
under tam dalem // ciekawe awanse , mam nadzieje , ze wejda - ostatnio jeden nie wszedl awans tylko? Manchester ?Nowe peffki w temacie !
MU nie wszedł, a na drugim zamykałem, ogólnie był zysk. Bo ten co zamykałem to na 23 k jakoś tak.under tam dalem // ciekawe awanse , mam nadzieje , ze wejda - ostatnio jeden nie wszedl ? Manchester ?
Jak się nie strzela karnych to sie przegrywa,a przy okazji ja równieżGetafe__Betis btts
@3.40
I over 1.5 @ 2.25
Karny to tam nic, zdarza się, ale Getafe w 90' strzeliło bramkę, przynajmniej mi się wydaje, że piłka przeszła całym obwodem, ale sędzia nie uznałJak się nie strzela karnych to sie przegrywa,a przy okazji ja również
????
![]()