lSheffield,__Cardiff over 2.5
@2.84
wino otworzyles ? ???? ????Porto też płynie
ja nie , ale miales nosa ????Propozycja nr 4
600zl
Wynik: 2:0 (69min)
Grał ktoś? ????
89' i 0:1Getafe - Betis
Typ: over 0,5
Kurs: 2,85 w LVBET
perfekcyjnie to rozkminiłeś . Pograłeś chociaż?wlasnie wlaczylem sobie jak dostawal czerwo - w 99 % przypadkach moim zdaniem nie dalby nikt za to zoltej kartki wiedzac , ze zawodnik ma zolta juz ???? masowka pre na gosci , a teraz zaczyna sie ladowanie na live w gosci , bo czerwona kartka dziwna , zobaczymy co bedzie ????
Już żałowałem w myślach po tej akcji, że pograłem over 0,5 zamiast spróbować overa 1.0 po kursie 6, ale na dobre wyszło, bo bym się mega wkurzył, że mam tylko zwrot stawki, zamiast z takim fajnym kursemA Getafe wyr*chane na bramkę ????
under tam dalem // ciekawe awanse , mam nadzieje , ze wejda - ostatnio jeden nie wszedl awans tylko? Manchester ?Nowe peffki w temacie !
MU nie wszedł, a na drugim zamykałem, ogólnie był zysk. Bo ten co zamykałem to na 23 k jakoś tak.under tam dalem // ciekawe awanse , mam nadzieje , ze wejda - ostatnio jeden nie wszedl ? Manchester ?
Jak się nie strzela karnych to sie przegrywa,a przy okazji ja równieżGetafe__Betis btts
@3.40
I over 1.5 @ 2.25
Karny to tam nic, zdarza się, ale Getafe w 90' strzeliło bramkę, przynajmniej mi się wydaje, że piłka przeszła całym obwodem, ale sędzia nie uznałJak się nie strzela karnych to sie przegrywa,a przy okazji ja również
????