>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Tą dokładka do dubla i zagranie Porto po tym kursie na wyjeździe to się ośmieszyłem. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu....
wlasnie wlaczylem sobie jak dostawal czerwo - w 99 % przypadkach moim zdaniem nie dalby nikt za to zoltej kartki wiedzac , ze zawodnik ma zolta juz ???? masowka pre na gosci , a teraz zaczyna sie ladowanie na live w gosci , bo czerwona kartka dziwna , zobaczymy co bedzie ????
perfekcyjnie to rozkminiłeś . Pograłeś chociaż?

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
A Getafe wyr*chane na bramkę ????
Już żałowałem w myślach po tej akcji, że pograłem over 0,5 zamiast spróbować overa 1.0 po kursie 6, ale na dobre wyszło, bo bym się mega wkurzył, że mam tylko zwrot stawki, zamiast ✅ z takim fajnym kursem ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
under tam dalem // ciekawe awanse , mam nadzieje , ze wejda - ostatnio jeden nie wszedl ? Manchester ?
MU nie wszedł, a na drugim zamykałem, ogólnie był zysk. Bo ten co zamykałem to na 23 k jakoś tak.
Dla mnie awans Lazio to promocja !!! Obym sie nie mylił. 1.65 !! wzrósł kurs. Dla mnie Juve bez Pjanica jutro nie wygra, Benatia tez nie zagra, on akurat to tam ....

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Cuadrado wrócił po kontuzji i już z Milanem pokazał że go brakowało od dawna, Costa też wchodzi na swoje obroty. Na pewno brak Pjanicia duże osłabienie. Myślę że mimo wszystko u siebie Juve ugra chociaż remis, ale w dwumeczu to Real jednak faworytem póki co.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Jak się nie strzela karnych to sie przegrywa,a przy okazji ja również
????⛔⛔
⛔⛔
Karny to tam nic, zdarza się, ale Getafe w 90&#39; strzeliło bramkę, przynajmniej mi się wydaje, że piłka przeszła całym obwodem, ale sędzia nie uznał :confused:

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Jest tu jakis profesjonalista od MLB? Ktos taki kto zna sie na tym w 100 procentach.
Nie rozumiem o co chodzi gosciu z Chicago Cubs nic nie zrobil chyba a kursy na nich spadaja...
Nie rozumiem o co chodzi w tym sporcie. Typ z Chicago Cubs stoi odbija ale ni nie zrobil i oklaski , a kurs na Cubs spada mimo ze 0-1 jest i koncowka spotkania.
Kiedys w podstawoce gralem w pseudo baseballa ale bylo to tak dawno ze nic nie pameitam o co chodzi dokladnie i jakie sa zasady.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom