esperanza10
Użytkownik
Fleetwood - Bristol, over 0.5 @ 1.83
Psychol , masz moze jakies perelki z recznej , kosza ? ????Zagłębie na farcie. Jaga pierwszą połowę przespała ale w drugiej gniotła ich niemiłosiernie. Kilka setek zmarnowanych.
widzialem te twoje dwa angielskie duble - ładnie idą ????Luton + Wycombe odrobiliścię z 0-1 na 2-1 więc 3mać wynik lub dobić. !!!
nie mów hop prosze Cie ????widzialem te twoje dwa angielskie duble - ładnie idą ????
ja wracam do singli od jutra prawdopodobnie, chyba że jakieś 1.5 czy 1.6 to do dublaRafcio , single graj - latwiej kontrolowac itp ???? ????
zawsze mozesz zamknac jedno AKO - bez Wigan // a tak z ciekawosci ile daja ci w 80 min cashouta ?nie mów hop prosze Cie ????
1:0Fleetwood - Bristol, over 0.5 @ 1.83
za 1000 zł przykładowo, do wygrania 2900, do zamkniecia teraz 2200 złzawsze mozesz zamknac jedno AKO - bez Wigan // a tak z ciekawosci ile daja ci w 80 min cashouta ?
hehe nie mam w Izraelskim koszu na 18:00 zagrałem obu dogów bo jeden walczy o play-off a drugi o utrzymanie ale to nic pewnego moim zdaniem.Psychol , masz moze jakies perelki z recznej , kosza ? ????
Nozna,
Wycombe wanderers @ 4
dlaczego tak?
Burton Albion - Middlesbrough 2 @ 5,00 iforbet