mnyszu
Użytkownik
Głupszego betu jak tu jestem już trochę to nie widziałem. Całą 2 połowę goście nie byli wstanie wyjść z 30 metrów od bramki, Gospodarze w 2 połowie 16 strzałów, słupki, poprzeczki.i po lokacie :/
Głupszego betu jak tu jestem już trochę to nie widziałem. Całą 2 połowę goście nie byli wstanie wyjść z 30 metrów od bramki, Gospodarze w 2 połowie 16 strzałów, słupki, poprzeczki.i po lokacie :/
no po takim kursie takGłupszego betu jak tu jestem już trochę to nie widziałem. Całą 2 połowę goście nie byli wstanie wyjść z 30 metrów od bramki, Gospodarze w 2 połowie 16 strzałów, słupki, poprzeczki.
Daj na szybko jeszcze under 1,5 - Prosimy ????Ja tam dam Under 0.5 ht @3
zamknalem przy 40 minucie z duzym zyskiem ale typ naDaj na szybko jeszcze under 1,5 - Prosimy ????
Ja tam dam Under 0.5 ht @3
Rudes u 19 strzeli Chorwacja
@2.84
Na razie słabo, ale może w drugiej połowie będą fajerwerkiOver 1,5 HT na mecz Adelaide dobry, ja jeszcze dokładam over 3,5 FT po 2,38.
Mam nadzieję, że Adelaida nie odpuści. To ostatni "łatwy" mecz u siebie, a potem ciężkie wyjazdy do Sydney. Więcej "popisaliśmy" na ten temat w dziale kangurskim ????Na razie słabo, ale może w drugiej połowie będą fajerwerki
Ja gram ,a co potrzeba?Gra ktoś w 1xbet?
Jest tam opcja cash out? Bo jedyne co widzę to coś takiego jak sprzedaj kuponJa gram ,a co potrzeba?