Kwietnia*to masz jeszcze rok na analizę hihi
Nie chce się czepiać bo cenie Twoje typy ale to już podal zdanekW Portugalii dogadali temat w szatni ze mają postrzelac a ta ulewa i boisko to był wabik na undery i buki zarobione. Dobrze ze stawką bez szalenstw.
Nba: Detroit i Oklahoma ako 2.90
pogralem jeszcze Polansky drugi set + OKC+3.5 na podbitke pobrane z forum, oby cos siadlo z tych 3 kwitów
E: @2.32
No dobra dla rozrywki
Busta - Anderson over 12.5 w 3 secie @3.75
tak by wychodzilo żeby padl tie w tym meczu
Co Ty mówisz. Jesteś tu jednym z lepszych typerów. Mam nadzieję, że jakiś sfrustrowany człeń nie zachwieje Twoim poczuciem wartości. Podawaj nam swoje typy, bo ich oczekujemy.Po raz pierwszy w życiu na tym forum mi się zdarzyła taka rzecz. Ktoś dał mi reputkę, żeby mnie obrazić xD
I w takim momentach co raz to bardziej człowiek zastanawia się nad sensem funkcjonowania tutaj. Można by ciułać dla siebie kasę, ale człowiek woli się dzielić wiedzą. Jak widać niesłusznie i chyba będzie czas to zmienić.
kto taki i za jaki mecz ? ????Po raz pierwszy w życiu na tym forum mi się zdarzyła taka rzecz. Ktoś dał mi reputkę, żeby mnie obrazić xD
I w takim momentach co raz to bardziej człowiek zastanawia się nad sensem funkcjonowania tutaj. Można by ciułać dla siebie kasę, ale człowiek woli się dzielić wiedzą. Jak widać niesłusznie i chyba będzie czas to zmienić.