egreg
Użytkownik
To nie jest tak , nawet jak Lewy gra do końca , to drugie połowy są dużo słabsze niestety.Kiedy Lewy nie gra, słabiutka ta repra. Kurcze.
To nie jest tak , nawet jak Lewy gra do końca , to drugie połowy są dużo słabsze niestety.Kiedy Lewy nie gra, słabiutka ta repra. Kurcze.
Uuu robi sie goraco w tej Hiszpanii... dwa mlynki w przeciagu 1 minuty...moze czerwo bedzie?
over 2,5 kartki @ 1,8 WH warto brac 22 minuty do konca i tylko 1 kartki brakuje
Spokojnie mógł dać czerwo teraz MezieUuu robi sie goraco w tej Hiszpanii... dwa mlynki w przeciagu 1 minuty...moze czerwo bedzie?
Ale łatwoCarreno Busta 2nd set 2.7 Dasco męczy strasznie
Widac, ze sedzia nie chce dawac bo to towarzyski. wczesniej tez bylo ostro a tylko pogadal sobie i odpuscil...ja tego nie rozumiem, wkoncu owarzyski czy nie to jest taki sam mecz jak kazdy inny wiec czemu sedziowie nie chca kartkowac tego nie wiem, chyba z zasady...Spokojnie mógł dać czerwo teraz Mezie
Nie radzi sobie z wiatrem, Shapovalov zaczął bardziej atakowac i rozrzucać Coricia od drugiego seta. Mam Coricia w dublu z Carreno przed meczem, ale smierdzi mi tu porazka ChorwataCoric ma jakis kryzys, przestal grac..
Ja tam nigdy nie kontruje@up
mam takiego samego dubla, ale juz skontrowalem po 4
Elegancko, co nie zmienia faktu ze Coric to miękka faja ????Ja tam nigdy nie kontruje
Na farcie ale siedzi. Teraz czekamy na chińską ręczną.Patrząc na nasz skład i taktykę na mecz nie pozostawia mi Nawałka złudzeń
Korea powyżej 1,5 gola 4.90
Korea win 6.30
Taki początek dnia to ja lubięNa farcie ale siedzi. Teraz czekamy na chińską ręczną.
Wachaczyk 4.80
Cavaliers ...Na noc gram:
Portland
Cavaliers
LA Clippers
@5.21
Dobranoc