egreg
Użytkownik
To nie jest tak , nawet jak Lewy gra do końca , to drugie połowy są dużo słabsze niestety.Kiedy Lewy nie gra, słabiutka ta repra. Kurcze.
To nie jest tak , nawet jak Lewy gra do końca , to drugie połowy są dużo słabsze niestety.Kiedy Lewy nie gra, słabiutka ta repra. Kurcze.
Uuu robi sie goraco w tej Hiszpanii... dwa mlynki w przeciagu 1 minuty...moze czerwo bedzie?
over 2,5 kartki @ 1,8 WH warto brac 22 minuty do konca i tylko 1 kartki brakuje
Spokojnie mógł dać czerwo teraz MezieUuu robi sie goraco w tej Hiszpanii... dwa mlynki w przeciagu 1 minuty...moze czerwo bedzie?
![]()
Widac, ze sedzia nie chce dawac bo to towarzyski. wczesniej tez bylo ostro a tylko pogadal sobie i odpuscil...ja tego nie rozumiem, wkoncu owarzyski czy nie to jest taki sam mecz jak kazdy inny wiec czemu sedziowie nie chca kartkowac tego nie wiem, chyba z zasady...Spokojnie mógł dać czerwo teraz Mezie
Nie radzi sobie z wiatrem, Shapovalov zaczął bardziej atakowac i rozrzucać Coricia od drugiego seta. Mam Coricia w dublu z Carreno przed meczem, ale smierdzi mi tu porazka ChorwataCoric ma jakis kryzys, przestal grac..
Ja tam nigdy nie kontruje@up
mam takiego samego dubla, ale juz skontrowalem po 4
Elegancko, co nie zmienia faktu ze Coric to miękka faja ????Ja tam nigdy nie kontruje![]()
Na farcie ale siedzi. Teraz czekamy na chińską ręczną.Patrząc na nasz skład i taktykę na mecz nie pozostawia mi Nawałka złudzeń
Korea powyżej 1,5 gola 4.90
Korea win 6.30![]()
Taki początek dnia to ja lubięNa farcie ale siedzi. Teraz czekamy na chińską ręczną.
Wachaczyk 4.80![]()
Na noc gram:
Portland
Cavaliers
LA Clippers
@5.21
Dobranoc