>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
S 440

straszaksam

Użytkownik
No nie wiem, chociażby na Majorze z fnatic, mous, Sk? Na SLTV z c9?
No SLTV to faktycznie potężny turniej. SK i fnatic są bez formy obecnie.
Dobra, bo już wcześniej w temacie było widać, że Tobie się nie da nic przetłumaczyć, mimo że typy podajesz całkiem dobre. Bez odbioru

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
No SLTV to faktycznie potężny turniej. SK i fnatic są bez formy obecnie.
Dobra, bo już wcześniej w temacie było widać, że Tobie się nie da nic przetłumaczyć, mimo że typy podajesz całkiem dobre. Bez odbioru
Abstrahując od waszej &quot;dramy&quot; fnatic bez formy ogrywa FaZe? o_O

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Oj coś czuję że zaboli mnie ten mecz Faze finansowo, zaboli ???? Nie wiem co by się musiało stać, żeby fnatic nie ugrali 12 rund ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Abstrahując od waszej &quot;dramy&quot; fnatic bez formy ogrywa FaZe? o_O
Piękno albo brzydota CSa :p po prostu Faze jest strasznie niestabilną ekipą i coś im nie idzie na tym cache&#39;u ???? (nie są tam aż tak słabi + nie hejtuję też tej drużyny, żeby nie było niedomówień)
Mimo trochę przekłamanych informacji, źle nie życzę i trzymam kciuki na odwrócenie się akcji i ugranie mapy z handi przez Faze ;)

husarz22 107,4K

husarz22

Forum VIP
Faze ma często słabe początki. Ostatnio w Kijowie przegrywali z Navi 0:5 żeby wygrać 16:6 na inferno to chyba było więc jeszcze poczekajmy

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Piękno albo brzydota CSa :p po prostu Faze jest strasznie niestabilną ekipą i coś im nie idzie na tym cahce&#39;u ???? (nie są tam aż tak słabi + nie hejtuję też tej drużyny, żeby nie było niedomówień)
Nie no luz, też nie bierzcie wszystkiego na poważnie bo ja lubie żartować i ironizować, wiadomo że 1 mecz o niczym nie świadczy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom