>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Mousesports - Liquid 1 mapa (razem z dogrywką) @1,75
Zaczynamy na mirage czyli powtórka z fazy grupowej. Tam wygrało Liquid, ale wygrywali tam oni wszystkie możliwe clutche i niszczyli ekonomicznie przeciwników, którzy dodatkowo słabo zaprezentowali się indywidualnie (szczególnie największe gwiazdy czyli Oskar i ropz). Dzisiaj powinni wziąć rewanż na swojej mapie i idę w ich stronę.

M 125

mts8

Użytkownik
Leicester 1X (1.70) za grube siano można grać, albo 1DNB (2.70), ale nie wiem czy dadzą rade wygrać; remis na pewno.

larkspur 477,9K

larkspur

Użytkownik
Czy Ty jesteś niepoważny? Serio dałeś się na to naciągnąć?
A co ja zrobiłem? Nic ja nie wylozylem pierwszy
To może to cholerne forum by się wzięło za takich ludzi i usuwalo takich oszustów coo

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Esport,
Team Liquid @ 4

Ta sama sytuacja co wczoraj z navi, przed meczem po cichu mialem nadzieje ze to Liquid przegra pierwsza mape i dadzą nam fajne kursy buki, ja pobieram.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Esport,
Team Liquid @ 4

Ta sama sytuacja co wczoraj z navi, przed meczem po cichu mialem nadzieje ze to Liquid przegra pierwsza mape i dadzą nam fajne kursy buki, ja pobieram.
Z taką grą jak na mirage to będzie szybkie 2;0, kompletnie nie istnieją.
Mousesports - Liquid 1 mapa (razem z dogrywką) @1,75
Zaczynamy na mirage czyli powtórka z fazy grupowej. Tam wygrało Liquid, ale wygrywali tam oni wszystkie możliwe clutche i niszczyli ekonomicznie przeciwników, którzy dodatkowo słabo zaprezentowali się indywidualnie (szczególnie największe gwiazdy czyli Oskar i ropz). Dzisiaj powinni wziąć rewanż na swojej mapie i idę w ich stronę.
✅✅ Łatwa i szybka wygrana 16-7

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Lisy gol @1.70 warte gry, a ja idę na obiadek ????
Predzej Stoke z kontry zabije ( @ 4,33 na ich over 1,5 gola) niz lisy strzela. Slaby mecz w drugiej polowie...tak mi sie wydaje ???? ...
Edit: jednal Leicester wcisneli, a raczej keeper sobie wbil ???? ???? ????
Leicester - Stoke over 4.5 kartki @2.00
Duzo czarnych na boichu, a Foxy ze wścieklizną
lol...rzeczowa analiza ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom