Polecam pograc przeciwnko Berlocq na 1 seta
Póki co nie istnieje w tym meczu. W wymianach zdecydowanie lepszy jest właśnie ten dzieciak (18 lat 10 marca skończy). Jeżeli młody się nie spali i nie zwolni tempa to Argentyńczyk nie ma czego szukać.Warto w Berlocqa? Gra z jakimś dzieckiem a Berlocq coś tam ostatnio pogrywał, wygrał Challka w Rio np
Mimo wszystko zagrałem Carlosa 2.75 po 1 secie grzech nie pograć nawet za drobne.Nie jeden już taki był co w 1 secie się wystrzelał, rozrzucał po korcie, nic nie psuł a potem nie istniał bo doświadczenie wzięło górę.Zobaczymy jak będziePóki co nie istnieje w tym meczu. W wymianach zdecydowanie lepszy jest właśnie ten dzieciak (18 lat 10 marca skończy). Jeżeli młody się nie spali i nie zwolni tempa to Argentyńczyk nie ma czego szukać.
Racja. ????Mimo wszystko zagrałem Carlosa 2.75 po 1 secie grzech nie pograć nawet za drobne.Nie jeden już taki był co w 1 secie się wystrzelał, rozrzucał po korcie, nic nie psuł a potem nie istniał bo doświadczenie wzięło górę.Zobaczymy jak będzie
Coś grał miałem tam na myśli tego wygranego Challengera, nie dopatrzylem że to bylo w połowie listopadaBerlocq dobrze gral ostatni raz jakies 2 lata temu Panowie.. ostatnio tylko zjazd po rowni pochylej.
Nie mowie ze teraz nie wygra, bo widac ze mlody zaczal robic duzo bledow, no ale mowienie ze Berlocq ostatnio cos gral to przesada
Strzelili jeszcze 2 goleNapoli wygra pozostałą część spotkania 1,97, wchodzi Zieliński
Levante nie strzeli 1,75
96:85Na noc proponuje Houston 1,76
Ciężki był 2 set, ale w TB 7:1 i oby teraz było z górki ????Whittington @2.12
Chyba jutro, ale nie mam pojęcia która to będzie godzina.yhy, to kiedy dokończenie orientacyjnie? ????