prezes96
Użytkownik
Uważałbym na szwedzką ręczną piłkę....
Uważałbym na szwedzką ręczną piłkę....
Ok to są play offy 1 mecze powinni wygrac u siebie ale dziękuje ręczna jest dziwna jeszcze play offyUważałbym na szwedzką ręczną piłkę....
Napisał - > Gliwiczanin
Dyscyplina: Siatkówka - Plus Liga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zawiercie - GKS Katowice
Typ: (Handicap -2.5 seta Zawiercie)
Kurs: 4.80
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Tutaj kurs bardziej do konkursu ,ale polecam bo bardzo dobrym kursie pograc na Zawiercie. Zawiercie na swoim obiekcie spisuje sie naprawde bardzo dobrze. Przewaznie jest cała hala co podnosi do samych pozytywnych wynikow dla rycerzy. Ostatnio Zawiercie wygrali u siebie z Skra w trzech setach, Kielcami w czterech setach i z Bydgoszcza w trzech setach. Porazki z Cuprum po tie-breaku i Resovia w trzech setach. Katowice ostatnio dosyć dobrze prezentuje sie u siebie jak i w meczach wyjazdowych. Co mnie skłania ze gram w strone Zawiercia? Głównie własna hala i ostatnie zwycięstwo pewne w trzech setach w meczu wyjazdowym w Katowicach. Myslałem nad typem handi -1.5 seta ,ale tutaj kurs nie jest warty ryzyka. Dzisiaj gram za grubo na Zawiercie mniej na handi. Pozdrawiam trzymajcie się.
Na dzisiaj polecam Zawiercie 1.70 mozna wchodzic grubo !!! Totolotek
Według mnie bet dnia polecam jeszcze raz !!! Dawać Zawiercie !!!
piękny łamaczek w 91 ????Stabaek - Skeid over 2,5 @ 3.10
RodinaTeam FOG Naestved - Svendborg Rabbits 1 1.22
Swans Gmunden - Klosterneuburg Dukes 1 1.33
ako-1.62
Rodina E. - Abanda F. 1 1.75
1 Smyczek T. - Kypson P. 1 1.07
Ymer E. - Giraldo S. 1 1.33
ako-2.49
Rodina E. - Abanda F. 1 1.75
Dodin O. - Broady N. 1 1.82
ako -3.18
Al-Itttihad-Petrojet poniżej 1.5 @2.65
do 38over 1,5 Anderlecht - Gent u21 w przedziale 30-60 @ 1.95
szkoda tej bramki w 45+1 :/Jong Walwijk - Jong Excelsior under 3,5 w meczu @ 1.86
co powiesz na wygrana Ziratu jutro @2 ? dla Turkow chyba priorytetem jest ten turniej a Verona wygrala z Trentino 3-2 i będzie grala decydujący mecz na ich parkiecieTAK TAK TAK !!!
Oraz
Mamy to !!! Zawiercie gładko w trzech setach !!! ???? KIBICE ZAWIERCIA SĄ NIESAMOWICI !!!
Przy 5:0 kurs 16?? Gdzie taki niski?? Na pinbecie bylo ze 40 pareErani - Martincova esencja WTA ????
najpierw było @6 na Martincovą, następnie w 2 secie @8 na Erani i przy przy 5:0 w 3 secie @16 na Martincovą
na tym meczu można było się obłowić ???? ???? ????