>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Gram liverpool -3 @ 3.50 azjan.
Chlopaki mają dzisiaj cos do udowodnienia po porazce na old trafford. Jest najmocniejszy sklad, walka o wicemistrza wciaz trwa, czuje grad goli na anfield.
5-0 85&#39;. ✅✅
Dobra sobota ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Benfica -.1.5 polecam, ale kurs 1.67 obecnie to trochę mało, gospodarze grają w osłabieniu , jak wzrośnie do 1.90 można brać, tylko pewnie strzelą szybko i się człowiek nie doczeka, ja raczej tego nie pogram bo idę film oglądać, a od buka chwilę odpocząć

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nie ma szans!!! Jaga gra najlepszy futbol w tym sezonie z wszystkich druzyn(po za meczem z lechem)
JA NIE OGLADAM pIŁKI pOLSKIEJ ale chciało by się żeby kto inny wygrał bo ciagle ci sami wygrywają a marnie grają pokazali w Pucharach gdzie ich miejsce
Niema to jak ŚLASK był mistzrem za Lenczyka to naprawde ładnie grali a teraz walczą o utrzymanie
dziękuje ja czekam na HOKEJA sZWAJCARJE

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dobra, zostawiam bez kontry. Spal jest słabe a Juventus w dobrym składzie, muszą ogarnąć.
Musi to na rusi, a w Serie A jak mafia chce. :p... nie zdziwie sie dzisiaj remisu, Spal zaparkuje autobus i moze byc ciezko. Juve tez nie moze wiecznie wygrywac.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Schalke to farciarze
Wczoraj twoja miedz, lech i monaco dalo mi 3k przodow, wiec jestesmy prawie na rowno ????
trzeba się wspierać ????
Juve jest w gazie, oni są odpowiednio zmotywowani, raczej nie będzie niespodzianki

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Sturm + Jaga
kolejny dubel siedzi ✅
Juve jak wygra to dziś 3/4 i 4 to Cadiz DNB
Cadiz oby nie przegrało, przy remisie zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom