>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
ale Lechia groźny początek ???? Lech błąd w obronie;...
ogolnie fajny poczatek meczu. Już zolta kartka dla Lecha za piewrszy faul ???? kto faulowany? SŁawek Peszko ???? ????

B 243

bede1991

Użytkownik
Dogrywką tu pachnie,jak ktoś pograł under ????
Fenerbahce ⛔
Fenerbahce +5.5✅
Pachniało tą dogrywka niemiłosiernie, ale mimo,że jeden typ na minus to przynajmniej pozostała lekka wiara w czystość tych rozgrywek - CSKA roztrwaniajace 6 pkt od 1:08 do 0:11 czyli w 57 sekund to bylo niewiarygodne -:-

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Fenerbahce ⛔
Fenerbahce +5.5✅
Pachniało tą dogrywka niemiłosiernie, ale mimo,że jeden typ na minus to przynajmniej pozostała lekka wiara w czystość tych rozgrywek - CSKA roztrwaniajace 6 pkt od 1:08 do 0:11 czyli w 57 sekund to bylo niewiarygodne -:-
Ja tez zarobiłem,under 166 co podawalem i w 4 kwarcie zlapalem Fener +2,5pkt ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Valenciennes - Paris FC
No tutaj ewidentnie coś śmierdzi, spadki pre na gości, 3 czerwone w 37, bramka teraz na 2:1 w 45+2
przy 1-1 pograłem over 4,5 @ 4
a teraz przy takim wyniku i mając tyle miejsca na boisku to over 4,5 @ 2.04 i Paris FC @ 3.25 do gry
powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ktoś pograł Norkian jak pisałem w nocy
Kosza odpuściłem sobie
jak ktoś ma lige QMJHL to pisać to dam wam propozycje o 23 bo startują o tej godzinie
Kursy są w granicach 1.70 na handicapach a na 1 tercje koło 1.50 ,ale można zagrać na 1 kuponie 2 mecze z overkami na 1 tercje 1,5 ako wyjdzie koło 2

brajanusz 2,8K

brajanusz

Użytkownik
Witam
To ja pyknę Fortuna Koln 1x po kursie 1,7
Wygrali 5 ostatnich meczów, rywal przegrał swoje 4 ostatnie...
Przełamanie? Nie sądzę. Kolonia ma 3pkt straty do pierwszej trójki, jeszcze powalczy.
Przegrała tylko 2 z 14 meczów u siebie, dzisiaj również nie przegra.
Zagram stawka x3
⛔⛔⛔ polegli

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom