Puszczam za drobne takiego wariata:
Akhisar Belediyespor + Termalica @ 10.92
I za normalną stawkę Termalica @ 3.9
Arka Gdynia - Termalica, goście over 1.5 FT @ 3.60 Unibet
Typ 4fun, za drobniaki. Nie tykam się na poważnie tego meczu, bo tutaj to chyba wszystko może sie wydarzyć ????
hahahaha ale wałek we Francji !!! kursy po 20 teraz byłyParis Saint-Germain - Parisis FC BTTS @ 4.45 ????????????
kobiety piłka ????
No tak mam, wczoraj duble leciały po 1000 zł dla porównania ???? dziś Ruskie za trochę mniejAle masz rozrzut w stawkowaniu, przed chwilą tysiące teraz skromnie 70zł : ????
koza dzisiaj leci z gavrilova, ale cuda ;D
Wozniacka 6:4 1 set obojetnie po jakim kursie, pelcam
MAMY TO BRAWO ZAWIERCIE !!! ????Napisał -> Gliwiczanin
ONICO WARSZAWA - ZAWIERCIE
(Handicap setowy +1.5)
typ Zawiercie @3.35
fortuna
Tutaj patrząc na oba zespoły faworytem jest bez wątpienia ONICO. Zacznę od kontuzji w ONICO Warszawa. Zabraknie w tym meczu Evansa czołowego atakującego. Bartosz Kwolek miał ostatnio operację wyrostka robaczkowego. Jan Nowakowski złamał palca w meczu. Kontuzji kolana nabawił się podczas ostatniego meczu Damian Wojtaszek (kolano). Prawdopodobnie poza Evansem i Wojtaszkiem wszyscy wystąpią ,ale czy zagrają w pierwszym składzie od początku tego nie wiemy. Zawiercie nie raz sprawiało już niespodzianki m.in wygrywając u siebie z Skrą Bełchatów w trzech setach. Według mnie warto pograć na Zawiercie jakiś handicap. Ja pograłem również handi +2.5 po kursie 1.70. Liczę ,że Zawiercianie powalczą w tym meczu. Ważne są też składy które dokładne pewnie będą podane około 17:30. Jeżeli nie zagra Bartosz Kwolek spokojnie możecie wchodzić w handi+1.5. Pozdrawiam trzymajcie się ,a jeżeli zagra to polecam typ +2.5 seta. Pozdrawiam trzymajcie się.
(Tutaj podaję link który powinien ukazać kilka minut przed meczem składy w jakich wystąpią oba zespoły)
[URL='https://www.flashscore.pl/mecz/GSEkoeVS/#szczegoly-meczu']https://www.flashscore.pl/mecz/GSEkoeVS/#szczegoly-meczu[/URL]
W Turcji btts 2.10
????Al-Masry, 2.90
Jak widzisz nie było sensu wchodzić w +50 nawet bo jak się dwa razy w ciągu 2 minut dostaje runy 0-15 to jakim cudem to pokryć.Jest sens wchodzić w +35?
Jazda !!!Wurzburg-Giessen
Powyzej 143pkt.